De lockdown op Curaçao die twee weken geleden werd aangekondigd om het corinavirus te bestrijden is afgelopen maandag met twee weken verlengd. Dit betekent onder andere dat het momenteel onmogelijk is voor onze hondjes om geadopteerd te worden. Maar gelukkig kan iedereen vanuit huis een Op-Afstand-Baasje worden van één van onze honden. Deze week hopen we een Op-Afstand-Baasje te vinden voor onze Charlie.

Charlie is een super lieve en vrolijke reu van 2 jaar oud en één van onze ‘special needs’ CARFIES. Toen we Charlie van de straat redden, was hij verlamd en doodsbang voor alles en iedereen. We hebben Charlie zo snel mogelijk naar de dierenarts gebracht, die ons vertelde dat deze arme jongen hoogstwaarschijnlijk door een auto is aangereden. Tot overmaat van ramp lijkt het erop dat hij vervolgens hulpeloos aan de kant van de weg is achtergelaten.
Gelukkig kreeg het verhaal van Charlie een vrolijke wending. Hij was verlamd maar dankzij de juiste zorg en aandacht herstelde hij en leerde hij weer lopen. Ons wondertje; zo’n sterk en dapper hondje! Hij heeft nog steeds een neurologisch probleem waardoor hij niet kan rennen, maar hij kan weer lopen en hij dribbelt vrolijk rond, dus dat noemen we een grote overwinning!
Charlie leerde niet alleen weer lopen, hij leerde ook opnieuw genieten van het leven. Tegenwoordig is hij een vrolijk kereltje. Maar Charlie houdt nog altijd niet zo van nieuwe situaties en onbekende mensen. Daar wordt hij maar gestrest en angstig van. Daarom zou een Op-Afstand-Baasje, iemand die hem virtueel zou willen adopteren, ideaal voor hem zijn. Met jouw hulp kan Charlie blijven genieten van een onbezorgd leven in een warme, veilige en liefdevolle omgeving. Wil jij Charlie’s supporter worden?
Je kunt Charlie steunen met een (éénmalige, of) maandelijkse donatie van Nafl. 100 / € 50 / US $ 60. Jouw donatie dekt alle kosten voor voedsel, veterinaire zorg, eventuele vaccinaties en teek-, vlooien- en hartwormpreventie.
  • Tikkie (Deze link is geldig t/m maandag 27 april 2020)
  • Maduro & Curiel’s Bank: 21199501, vermeld ‘Charlie’ (SWIFT / BIC Code = MCBKCWCU)
  • Banco di Caribe: 301647 500 001100 01, vermeld ‘Charlie’ (SWIFT / BIC-code = BDCCCWCU)
  • Neem contact op met stichtingcarf@gmail.com voor onze Nederlandse, Amerikaanse of Canadese bankrekening.
Interesse in Charlie, ons (virtuele) adoptieproces, of onze andere CARFIES? Stuur gerust een mailtje naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie. Wij proberen jouw email zo snel mogelijk te beantwoorden.