MET SPOED: foster in Nederland gezocht

Jonah is een superslim, aanhankelijk en lief jong ventje van zo'n 8 maanden oud. Omdat hij zo slim is, ligt verveling op de loer. Jonah is dus echt een kereltje dat mentale uitdaging (hersenwerk) nodig heeft. Hij kent alle basiscommando's en vermaakt zich alleen thuis prima in zijn bench met al zijn speeltjes.

Jonah is een grote knuffelkont. Hij is lief voor kinderen, kleine dieren, knaagdieren en kippen. Hij is ook katten gewend. Je zou bijna denken dat Jonah het perfect hondje is, maar zijn eerste weken op straat (Jonah komt van Curacao) hebben zijn zelfvertrouwen wel een deukje gegeven. Hij kan buiten nog weleens schrikken van onbekende dingen en hij heeft zeker begeleiding nodig om zijn zelfvertrouwen te laten groeien.

Jonah is als jonge pup van Curacao naar Zaandam verhuisd en doet het daar eigenlijk hartstikke goed. Alleen de mopshond des huizes loopt hem soms in de weg en daarom hebben zijn baasjes besloten hem te herplaatsen. Met de andere hond, katten, muizen en kippen kan hij het gelukkig prima vinden.

Gezien de thuissituatie zijn we met spoed op zoek naar een fostergezin, van waaruit we Jonah in alle rust kunnen herplaatsen.

Voor meer informatie: carf.adoption@gmail.com

By |2019-07-23T22:05:36+00:00July 9th, 2019|Posts|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.