PRESTO ZOEKT EEN FIJN THUIS (VERBLIJFPLAATS: NEDERLAND)

Presto is een hele lieve, leergierige, maar wat onzekere reu van 3 jaar oud. Een tophond die een topmens zoekt om samen te genieten van het leven. Iemand die begrijpt dat ook bij honden emoties drijfveer zijn voor gedrag en die bereid is om er tijd en energie in te steken om te ontdekken wat past bij Presto. Iemand die kan accepteren dat bepaalde dingen misschien (vooralsnog) beter vermeden kunnen worden, omdat Presto daardoor zo veel lekkerder in zijn vel zit.

Presto kan prima los met andere honden. In huis en aan de riem luistert hij goed. Bezoek vindt hij vaak nog wat spannend, voor zijn “eigen” mensen gaat hij door het vuur.

“Topmens” volgens Presto: je hebt heel veel liefde te geven, je bent geduldig, je hebt geen kids (en ook geen kinderwens), je woont in een huis met tuin bij voorkeur in een rustige omgeving, een hondenvriendje is gezellig, maar hoeft niet, en….je vind het fantastisch om tijd met hem door te brengen en samen op ontdekkingstocht te gaan.

Herken je jezelf en zie je in Presto jouw maatje voor het leven? We hopen snel van je te horen via carf.adoption@gmail.com.

Delen is lief.

By |2019-07-23T22:05:37+00:00July 6th, 2019|Posts|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.