Op-Afstand-Baasje

Speel jij dit jaar voor Sinterklaas of Kerstman? Misschien wil je graag een hond adopteren maar is dat door omstandigheden nu nog niet mogelijk. Adopteer dan een hond op afstand, ook wel ‘virtuele adoptie’ of ‘Op-Afstand-Baasje’ genaamd. Middels een éénmalige of een maandelijkse bijdrage van € 50,- wordt je een Op-Afstand-Baasje. Jouw donatie wordt gebruikt om eten, dagelijkse verzorging en dierenartskosten voor een CARFIE naar keuze te bekostigen.

Heb je ons bezocht toen je op Curaçao was? Misschien heb je onze sociale media posts gezien en ben je verliefd geworden op één van onze geredde honden? Of wellicht ben je op zoek naar dat perfecte cadeau voor een familielid of vriend. Overweeg dan om op afstand een hondje te adopteren (virtuele adoptie / Op-Afstand-Baasje)!

Virtuele adoptie van 1 maand

Donatie opties: Eénmalige betaling van €50

Je draagt ​​een maand lang bij aan de voedselkosten en teken-, vlooien- en hartwormpreventie van de door jouw geadopteerde hond. Ook ontvang je een digitaal adoptiecertificaat. En je kunt kiezen uit een selectie van je favoriete CARFIES.

Wat is inbegrepen:

  • Digitaal adoptie certificaat
  • Een speciale vermelding op alle sociale mediakanalen van CARF *

Virtuele adoptie van 1 jaar

Donatie opties: Twaalf (12) terugkerende betalingen van €50. Of een (1) totale betaling van € 600.

Met deze adoptie betaal jij het voedsel en zorg voor je favoriete CARFIE voor een volledig jaar! De adoptant ontvangt een gepersonaliseerd adoptiecertificaat en gedurende het jaar krijg je verschillende updates en foto’s. Je kunt kiezen uit een selectie van je favoriete CARFIES. Weet je niet zeker welk hondje je zou willen adopteren? Ga dan naar onze Honden Ter Adoptie-pagina of Facebook-pagina voor een overzicht van onze honden.

Wat is inbegrepen:

  • Gepersonaliseerd digitaal adoptie certificaat
  • Een speciale vermelding op alle sociale mediakanalen van CARF *
  • Jouw certificaat wordt op onze webpagina geplaatst
  • Gedurende het jaar ontvang je verschillende updates en foto’s van de door jouw geadopteerde CARFIE.

Meer informatie over Op-Afstand-Baasjes

Je kunt contact met ons opnemen via stichtingcarf@gmail.com of Facebook voor meer informatie.

Monetaire donaties kunnen worden gemaakt via PayPal of via de volgende accounts:

* Uiteraard mag je aangeven of je met naam vermeld wilt worden of dat je liever anoniem blijft. Wij respecteren jouw beslissing. Als je de naam van jouw bedrijf wilt laten vermelden, dan doen we dit met veel plezier. We kunnen zelfs een link naar jouw website toevoegen. Deelname aan ons Virtuele Adoptie-programma kan op individuele basis of met een bedrijf, familie, vrienden of (sport) club.

 

PS: Je wordt op de hoogte gebracht in het zeldzame geval dat uw dier sterft. Ook berichten wij jou in het prachtige geval dat jouw CARFIE wordt geadopteerd in een liefdevol huis. Adoptieprogramma-donaties worden niet terugbetaald.

(Foto: pets4homes)