Curaçao Animal Rights Foundation

CARF verzorgd en herplaatst afgedankte, mishandelde en verwaarloosde honden. De stichting is opgericht in 2008 en is de oudste hands-on, no-kill stichting van Curaçao. CARF is een non-profit organisatie en is volledig afhankelijk van vrijwilligers en donaties.
Lees meer…

Doneren

Sinds 2008 heeft CARF duizenden honden opgevangen en herplaatst. Helaas zijn er op Curaçao nog altijd veel dieren die aan hun lot worden overgelaten en dringend hulp nodig hebben. CARF kan niet zonder financiële hulp via giften, donaties en sponsoren. Wilt u ons financieel helpen door te doneren? Dank u wel, daar zijn we heel erg blij mee!
Doneer nu

Adopteren

Ons doel is om een liefdevol en zorgzaam huis te vinden voor voormalige zwerfhonden waar zij een tweede kans krijgen op een gelukkig leven. Onze honden hebben vaak een oneerlijke start in het leven gehad. Daardoor zijn zij ontzettend dankbaar met een veilige plek om te slapen, regelmatige maaltijden, dagelijks een aai over de bol en simpelweg leuke activiteiten ondernemen met hun familie. Jouw CARFIE zal je iedere dag bedanken en belonen met liefde, loyaliteit en vriendschap.
Meer over adoptie

Fosteren

Het fosteren van een CARFIE is een geweldige en lonende ervaring! Als fosterer kun je een hond leren dat ze mensen en andere dieren weer kunnen vertrouwen. Je kunt een CARFIE laten zien hoe ze zich veilig kunt voelen en hoe ze liefde kunnen ervaren. Door dit te doen speelt u een sleutelrol in het geven van een kans op een beter leven voor uw CARFIE.
Meer over fosteren…

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de honden op Curaçao. Omdat we ruim honderd honden verzorgen kunnen wij altijd een extra paar handen gebruiken.
Lees meer…

Onze sponsoren