Adoptie

Ons doel is om een liefdevol huis te vinden voor voormalige zwerfhonden waar zij een tweede kans krijgen op een gelukkig leven. Wanneer je een CARFIE adopteert, verwelkom je een nieuw familielid! Sommige mensen zijn huiverig om een (buitenlandse) straathond te adopteren. Wanneer je een hond adopteert van CARF is dit absoluut niet nodig. Er gaat namelijk een heel proces aan vooraf voordat onze honden beschikbaar worden verklaard voor adoptie. Alle honden die door ons van straat of uit erbarmelijke omstandigheden worden gered, krijgen volop de tijd en ruimte om te socialiseren. Door hen in fostergezinnen te plaatsen kunnen zij op hun eigen tempo wennen aan het huiselijk leven.

Ook krijgen onze honden alle medische zorg die zij nodig hebben. Hierdoor adopteer jij niet alleen een vrolijke hond maar ook een gezonde hond. Wij kennen onze CARFIES door en door en doen onze uiterste best om de juiste match tussen adoptant en hond te vinden. Onze honden hebben vaak een oneerlijke start in het leven gehad. Daardoor waarderen zij de kleine dingen in het leven; een veilige plek om te slapen, regelmatige maaltijden, een aai over de bol en leuke activiteiten ondernemen met hun familie. Jouw CARFIE zal je iedere dag bedanken en belonen met liefde, loyaliteit en vriendschap!

Adoptie van een CARF hondje

Interesse in het adopteren van een CARFIE?

Onze adoptieprocedure zorgt voor de juiste match tussen adoptant en hond. Wij nemen graag de tijd om jou te leren kennen zodat je een hond adopteert die bij jouw levensstijl past. Daarom maken wij altijd een afspraak voor een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek geven wij jou meer informatie over ons adoptieproces. Ook is er mogelijkheid voor beide partijen om elkaar vragen te stellen. Wij zullen jou zo volledig en eerlijk mogelijk informeren over ons adoptieproces en beschikbare honden. Dit helpt jou bij het maken van een weloverwogen keuze.

Afhankelijk van waar jij woont, kan een huisbezoek zowel op Curaçao als in Nederland plaatsvinden. Onze vrijwilligers zijn in beide landen vertegenwoordigd. Ook na een eventuele adoptie blijven wij altijd bereikbaar voor vragen of deskundig advies. Wij houden graag contact met onze adoptanten en vinden het geweldig om updates te ontvangen.

Adopteerbare Honden

PS: Zie ook onze informatie over hartworm en sterilizatie. Adoptie