Scarlett zoekt een baasje in Nederland

Baasje gezocht | “Lieve mensen in Nederland―mijn naam is Scarlett! Ik ben op zoek naar een lieve familie, liefst in een rustige omgeving. Sinds oktober 2020 woon ik in Nederland, maar ik ben geboren op Curaçao. Ik heb het hier prima naar mijn zin. Spelen en knuffelen vind ik geweldig en ook voor wandelen kom ik graag mijn mand uit. Mijn baasjes houden veel van mij, en ik van hen, maar toch zijn wij op zoek naar een nieuw plekje voor mij.  ‘Waarom?’, vraag je je misschien af. Nou, dat zit zo. Ik woon nu in het centrum, in een lief maar druk gezin. Met drie tieners in huis is er altijd veel aanloop, wat erg gezellig is, maar voor mij nét wat te veel van het goede. Wij denken dat ik beter op mijn plek zal zijn in een rustigere omgeving. Help jij mij door mijn verhaal te delen?”

Over Scarlett

Scarlett (teefje, geboren: juli 2017) is een vrolijke, lieve en rustige hond met een prachtige, rossige, zachte vacht. Ze heeft een medium formaat met een schofthoogte van ongeveer 45 cm en een gewicht van zo’n 20 kilo. Scarlett is erg trouw en toegewijd; echt een maatje voor het leven. Als je eenmaal een band met haar hebt opgebouwd, dan ben jij het belangrijkste in haar leventje. Ze vindt het heerlijk om met je bezig te zijn: een snuffelmatje, een speurspelletje of gewoon lekker kroelen. Haar grote hobbies zijn in de zon liggen (tja, ze komt tenslotte uit Curaçao!), door de tuin struinen en een wandeling op zijn tijd. Dat laatste wel alleen in gebieden waar het rustig is. Dan kan ze echt heerlijk genieten.

Ze leert heel snel en kent wat commando’s. Ze is geen bench gewend, maar heeft dat ook niet nodig. Alleen thuis blijven vindt ze prima. Ze gaat niet heel vaak met de auto mee, dus daar zal ze weer even aan moeten wennen. Ze woont nu wel bij katten, maar het heeft best lang geduurd voordat ze met hen door één deur kon. En ook al kwam dat vooral door de katten, we plaatsen haar toch liever op een plekje zonder katten (en zonder andere honden). Kippen daarentegen vindt Scarlett super leuk. Daar loopt ze graag tussen.

Scarlett in Nederland

In oktober 2020 is Scarlett naar Nederland gekomen. Een maand later werd zij geadopteerd door een gezin met 3 tieners. Zij wonen in het centrum van een dorp in Friesland. Zeker in de lente en zomer zijn er te veel prikkels voor haar op straat. Ook de thuissituatie is te druk voor Scarlett. Met drie kinderen in huis gebeurt er natuurlijk altijd wel wat en er is veel aanloop van vrienden en vriendinnen. Het gezin doet er alles aan om het leven zo fijn mogelijk te maken voor haar, maar – hoe moeilijk ze het ook vinden – ze denken dat Scarlett beter af is bij mensen zonder kinderen. Vandaar dat er nu een nieuw baasje gezocht wordt.

Rustige Familie Gezocht

We zijn nu op zoek naar een familie die in een rustige (wandel)omgeving wonen en die geen overvolle agenda hebben. Een keer bezoek ontvangen is natuurlijk geen probleem. Wel zou een aparte ruimte in huis, waar Scarlett zich kan terugtrekken als het te druk wordt voor haar, al heel veel verschil maken. Voor Scarlett is het belangrijk dat zij in alle rust kan wennen aan haar nieuwe omgeving. Kennis over overprikkeling en hoe dit te voorkomen is een pré.

Baasje gezocht!

Wie kan deze lieverd het stressvrije leventje bieden dat ze nodig heeft – en dat haar huidige familie haar zo toewenst? Voor meer informatie, foto’s en/of kennismaking kan contact opgenomen worden met carf.adoption@gmail.com. De adoptiefee voor Scarlett bedraagt 150 euro.

Lief baasje gezocht voor Scarlett Scarlett vindt het heerlijk om lekker te kroelen. Scarlett zoekt een baasje in Nederland Scarlett zoekt een baasje in Nederland Scarlett zoekt een baasje in Nederland Scarlett zoekt een baasje in Nederland Scarlett zoekt een baasje in Nederland