Carlos

Deze leukerd met zijn stoere naam verblijft inmiddels alweer 9 maanden bij CARF. We hebben hem opgevangen omdat zijn baasjes helaas niet langer voor hem konden zorgen. Carlos is 2 jaar oud en heeft altijd een fijn thuis gehad waardoor hij goed gesocialiseerd is. Het is een behoorlijke druktemaker met veel energie en een vrolijk karakter.

Carlos is op zoek naar een nieuw huis waar hij lekker zichzelf kan zijn en de rest van zijn leven kan blijven. Zijn leuke verschijning laat al zien wat voor blij ei hij is! Hij is gezond, ingeënt en gecastreerd en helemaal klaar om te verhuizen.

Voor meer informatie over Carlos kan je een email sturen naar carf.adoption@gmail.com. Op onze Facebook kan je meer informatie vinden over onze honden en op onze website vind je meer over ons adoptieproces.

Interesse in het adopteren van een CARFIE?

Onze adoptieprocedure zorgt voor de juiste match tussen adoptant en hond. Wij nemen graag de tijd om jou te leren kennen zodat je een hond adopteert die bij jouw levensstijl past. Daarom maken wij altijd een afspraak voor een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek geven wij jou meer informatie over ons adoptieproces. Ook is er mogelijkheid voor beide partijen om elkaar vragen te stellen. Wij zullen jou zo volledig en eerlijk mogelijk informeren over ons adoptieproces en beschikbare honden. Dit helpt jou bij het maken van een weloverwogen keuze. Afhankelijk van waar jij woont, kan een huisbezoek zowel op Curaçao als in Nederland plaatsvinden. Onze vrijwilligers zijn in beide landen vertegenwoordigd. Ook na een eventuele adoptie blijven wij altijd bereikbaar voor vragen of deskundig advies. Wij houden graag contact met onze adoptanten en vinden het geweldig om updates te ontvangen.