Bugles

Meet Bugles! Deze knappe reu van nu 6 maanden is op zoek naar zijn forever home. Hij heeft tijdelijk bij een foster op Curaçao gewoond maar woont inmiddels in Nederland. Dat bevalt hem prima! Hij hoopt hier een familie te vinden die hem wilt adopteren.

Bugles is een lieve, enthousiaste en nieuwsgierige hond. Hij houdt van aandacht en reuring om zich heen en vindt het heerlijk om bij zijn mensen te zijn. Hij kan bij het fostergezin al heel even alleen blijven. Buiten zijn dingen nog wel wat spannender, maar daar wordt aan gewerkt.

Bugles is gewend aan mensen, honden én katten. Op Curaçao heeft hij samengewoond met katten en dat ging prima. Een hondenvriendje in huis zou hij overigens ook prima vinden. Bugles is niet gewend aan het samenwonen met kinderen. Wij zijn dan ook terughoudend om hem in een gezin te plaatsen met kinderen onder de 12 jaar. Het is belangrijk dat hij in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Een gezin met kennis over overprikkeling en hoe dit te voorkomen is daarom een pré.

Bugles adopteren?

Zie jij in Bugles de perfecte match? Of ken je iemand die hem een forever huisje kan bieden? Stuur dan snel een email naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie. Of kijk eens op onze adoptie pagina of Facebook pagina.

Bugles zoekt een baasje Bugles Zoekt Een Baasje in Nederland