Dit fotogenieke koppie is onze Cheetos. Hij is 6 maanden oud, en ja, dat mooie omhoogstaande oor hoort echt bij hem! Cheetos werd als kleine pup van straat gered en na een tijdelijk verblijf bij een fostergezin vloog hij van Curaçao naar Nederland. Hier hoopt hij zijn ‘forever family’ te vinden! Heb jij daar wel oren naar? Lees dan snel verder!

Cheetos is geboren in april 2021. Hij is opgegroeid met mensen, andere honden én katten en is erg sociaal. Hoe hij reageert op jonge kinderen weten wij niet, daarom zijn wij terughoudend om hem in een gezin te plaatsen met kinderen onder de 12 jaar. We vinden het belangrijk dat Cheetos rustig kan wennen aan zijn nieuwe thuis en familie. Een gezin met kennis over overprikkeling en hoe dit te voorkomen is daarom een pré.

Cheetos kan zichzelf goed vermaken en is gek op speeltjes, ballen, buiten in de tuin spelen en de zon! Het is een vrolijke hond, zelfverzekerd, sociaal, lief en lekker speels. Echt een schatje.

Cheetos adopteren?

Wil jij Cheetos adopteren? Of ken je iemand die hem een forever huisje kan bieden? Stuur dan snel een email naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie. #CARFCheetos

Cheetos zoekt een baasje