Virtuele adoptie is mogelijk

Virtuele Adoptie

Wil jij graag een hondje adopteren maar heb jij hier de mogelijkheid niet voor? Dan biedt CARF’s Virtuele Adoptie Programma een mogelijke oplossing!

Middels een virtuele adoptie wordt je in principe een op-afstand-baasje voor één (of meerdere) van onze honden. De kosten hiervoor zijn Nafl. 100,- per maand (omgerekend zo’n €50). Hiermee kunnen wij de kosten voor voer, medische zorg en een Heartgard tablet bekostigen. Heartgard helpt om vlooien, teken en hartworm te voorkomen.

>>> Een lijst met (virtueel) adopteerbare honden vind je hier.

De honden in ons Virtuele Adoptie Programma hebben een kleine kans om geadopteerd te worden. Dit kan komen door een chronische ziekte, hoge leeftijd, een eventuele handicap of doordat een hond extreem angstig is. Dankzij onze Op-Afstand-Baasjes kunnen ook deze hondjes genieten van een fijn leven in een veilige en liefdevolle omgeving.

Wanneer je besluit tot virtuele adoptie, kan je ervoor kiezen om anoniem te blijven. Je kunt er ook voor kiezen om met jouw (volledige) naam op onze website genoemd te worden. Mocht jouw bedrijf of school een hond virtueel adopteren, dan kunnen wij jullie bedrijfsnaam vermelden op onze site. Ook kunnen wij een link toevoegen naar jullie website.

Als gewaardeerd Op-Afstand-Baasje ontvang je regelmatig updates over jouw hondje. Minimaal twee keer per jaar sturen wij jou een nieuwe foto van jouw CARFIE. Je kan een Op-Afstand-Baasje worden als individueel maar ook als bedrijf, familie, vriendengroep of (sport) club.

Meer over Virtuele Adoptie

Stuur een email naar stichtingcarf@gmail.com voor meer informatie over het virtueel adopteren van een van onze CARFIES. Of klik hier voor het maken van een PayPal donatie, of hier voor alle andere soorten donaties.