Word jij het nieuwe baasje van Boris?

Hij doet het met pijn in zijn hart, maar het kan niet anders. Het ongeneeslijk zieke baasje van Boris zoekt een nieuwe familie voor hem. Het is zijn grootste wens dat Boris een fijn, nieuw plekje krijgt. Kan jij helpen met het vinden van een nieuw gouden mandje voor Boris?

Meer over Boris

Boris (reu, 10 jaar, 38 kilo) is een rustige, zelfstandige, enorm lieve hond, die het heerlijk vindt om geknuffeld te worden door de mensen die hij kent. Benaderd worden door onbekende mensen vindt hij niet leuk, maar visite in huis is helemaal prima voor hem. Al houdt hij wel een oogje in het zeil! Als hij iemand eenmaal een paar keer gezien heeft, is het goed en vertelt hij die persoon precies waar hij gekriebeld wenst te worden. Hij loopt gezellig met je mee door het huis, maar kiest er ook vaak voor om naar zijn eigen plek te gaan en de rust op te zoeken.

Boris heeft wat last van z’n rug en billen. Je mag niet aan zijn kont komen. Met lopen lijkt hij verder geen last te hebben. Hij gaat graag mee wandelen. Boris luistert perfect, “naast” is naast en “gaan” betekent dat hij vrij mag. Hij gaat dan dolenthousiast rennen, maar blijft wel in contact.

Wat hopen wij te vinden in het nieuwe baasje? Boris heeft maar een paar wensen op zijn lijstje staan; een fijne ligplek, een rustige omgeving en een knuffel op zijn tijd. Zijn eigenaar vermijdt contact met andere honden, omdat Boris daar niet dol op is. Ook kan hij niet met kleine kinderen. Verder heeft Boris geen moeite met prikkels, dus drukke wegen e.d. zijn geen probleem.

Word jij het nieuwe baasje van Boris?

Mocht je denken dat jij het ideale nieuwe baasje bent voor Boris, neem dan gerust contact met ons op via carf.adoption@gmail.com. De adoptiefee voor Boris bedraagt €75.

Word jij het nieuwe baasje van Boris?

Bezoek onze Facebook pagina voor meer foto’s en verhalen over Boris, onze andere honden, en over onze stichting in het algemeen.