Honden ter Adoptie

Overweeg jij om een hond te adopteren? Wij hebben zoveel leuke honden ter adoptie!

Wij hebben tientallen honden die wachten op een kans om geadopteerd te worden door een liefdevolle familie. Onze adopteerbare honden waren ooit dakloos, achtergelaten of verwaarloosd. Dankzij onze zorgzame vrijwilligers en fostergezinnen, en de nodige medicaties, zijn deze CARFIES nu gezond en gelukkig. Klaar om geadopteerd te worden en aan een nieuwe fase van hun leven te beginnen.

Voor meer informatie over ons adoptieproces kan je contact opnemen met ons adoptieteam via carf.adoption@gmail.com. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match. Eventuele vragen over onze honden of ons adoptieproces kunnen wij beantwoorden. Wanneer je een specifiek hondje in gedachte hebt kunnen wij een meet-en-greet opzetten.

Wij hebben tientallen honden ter adoptie; reutjes, teefjes, puppy’s en volwassen honden, grote en kleine honden. Ook komen onze CARFIES in alle mogelijke kleuren; zwarte, witte, bruine, grijze en gevlekte honden. Wij hebben absoluut geen twijfels dat wij het hondje van jouw dromen voor jou kunnen vinden!

Bezoek onze Facebook pagina voor updates over onze honden.