Curaçaose Zwerfhond Knofje Van Straat Gered en Bevalt Van 9 Puppy’s

Vandaag stellen wij je graag voor aan mama Knofje en haar puppy’s. Knofje is afgelopen woensdag op straat gevonden. Zonder halsband of chip, maar mét een grote, zwangere buik. Inmiddels zijn haar negen (9!) puppy’s geboren. Gelukkig hoefde Knofje niet op straat te bevallen maar kon zij haar puppy’s veilig ter wereld brengen bij een liefdevolle foster.

Het toeval wilde dat onze vrijwilligers Knofje langs de kant van de weg zagen lopen. Knofje was hoogzwanger maar graatmager. Ze had duidelijk hulp nodig. Toen onze vrijwilligers uit hun auto stapten, kwam Knofje enthousiast naar hen toegewandeld.

Knofje is gelijk naar de dierenarts gebracht maar het was te laat om haar zwangerschap te beëindigen. De dierenarts verwachtte namelijk dat Knofje binnen vier dagen zou bevallen. Ondanks dat we vol zitten konden wij ook nu geen “nee” zeggen. Gelukkig willen de vrijwilligers die Knofje hebben gevonden haar (en haar familie) voorlopig opvangen.

De puppy’s hebben inmiddels allemaal een (kunstige!) naam gekregen. De zeven teefjes heten Frida, Niki, Dalí, Mona, Vereen, Camille en Nola. En de twee reutjes heten Pablo en Picasso.

Wilt u Knofje en haar puppy’s helpen?

Mama en puppy’s zijn gelukkig in goede handen. Maar 10 extra honden die opgevangen, behandeld, en verzorgd moeten worden, kost natuurlijk veel geld. We moeten mama en haar puppy’s vaccineren, ontwormen, ontvlooien, medicatie geven en uiteindelijk chippen en steriliseren/castreren. En geld is schaars, helemaal omdat CARF geen overheidssteun ontvangt. Wij moeten het hebben van vrijwilligers, donateurs en eenmalige of maandelijkse giften van particulieren. Wil jij een donatie doen? Daar zouden wij ontzettend mee geholpen zijn!

Donaties zijn welkom via:

  • Tikkie (Deze link is geldig t/m 28 januari 2022)
  • Maduro & Curiel’s Bank: 21199501. Address: Beshiweg #1 (SWIFT/BIC Code = MCBKCWCU)
  • Banco di Caribe: 301647 500 001 100 01. Address: Beshiweg #1 (SWIFT/BIC Code = BDCCCWCU)
  • PayPal: stichtingcarf@gmail.com
  • Voor donaties vanuit Europa hebben wij een Nederlands account. Neem hiervoor contact op met stichtingcarf@gmail.com.

Bent u geïnteresseerd in het adopteren van één van Knofje’s puppy’s?

Voorlopig moeten deze kleintjes bij hun mama blijven. De tijd die de pasgeboren puppy’s doorbrengen met hun moeders en nestgenoten is heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Uiteindelijk zullen wij voor alle puppy’s een familie zoeken. Wilt u meer weten over de puppy’s of ons adoptieproces? Neem dan contact op met onze adoptiemedewerksters via carf.adoption@gmail.com. Zij helpen u met veel plezier verder.

Curaçaose Zwerfhond Knofje Van Straat Gered Mama Knofje en haar puppy's