Fibi

We hebben wat vragen gekregen van onze lieve volgers over Fibi’s herstel- en revalidatieproces. Middels deze weg willen wij iedereen laten weten dat het de goede kant op gaat met haar.

Fibi verblijft bij een van onze lieve foster gezinnen. Zij nemen Fibi iedere week mee naar de dierenarts om haar wonden te laten reinigen en opnieuw te laten verbinden. Daar heeft Fibi weinig tot geen last van. Ze laat het allemaal toe en lijkt erop te vertrouwen dat zij in goede handen is!

Zoals jullie misschien weten heeft de dierenarts pinnen in het been van Fibi geplaatst. Nou, deze kunnen pas over drie weken verwijderd worden. Gelukkig heeft Fibi al uitgezocht welke houdingen voor haar het beste voelen, dus nog drie weken met deze pinnen in haar pootje rondhobbelen moet haalbaar zijn. De antibiotica die zij kreeg is niet langer nodig, dus dat is in ieder geval positief nieuws.

Wat kunnen wij verder nog vertellen? Over het algemeen is de dierenarts blij met het herstel van Fibi tot nu toe! Ze is een heel lief en schattig hondje. Ze geniet van haar plaspauzes in de tuin (haar foster mama houdt dan een oogje in het zeil) en verder speelt zij graag in haar bench met haar knuffels en speelgoed. Hoewel we er nog niet zijn, zijn wij er van overtuigd dat kleine Fibi iemand heel blij zal maken wanneer ze eenmaal volledig is hersteld en klaar is voor adoptie!

Help Fibi herstellen middels een donatie

In de tussentijd is jouw hulp nog steeds hard nodig om Fibi’s medische rekeningen te dekken. Financiële donaties zijn heel hard nodig!

❤️ Tikkie (Deze link is geldig t/m 24 augustus 2021)
🧡 PayPal: stichtingcarf@gmail.com
💛 Maduro & Curiel’s Bank: 21199501 (SWIFT/BIC Code = MCBKCWCU)
💚 Banco di Caribe: 301647 500 001 100 01 (SWIFT/BIC Code = BDCCCWCU)
💙 Contact stichtingcarf@gmail.com voor ons Nederlandse rekeningnummer.