Even een update over CARFIE Bram. Zoals jullie misschien weten is onze Bram gevonden met een opengebarste balzak die zwaar onstoken was, een hele zere heup die uit de kom was, zware karpattenziekte én een stuk hagel in zijn bil. Zijn heup was op Curaçao niet te herstellen, dus hebben we besloten om hem naar Nederland te vliegen waar hij wel geholpen zou kunnen worden. Twee weken geleden is Bram naar de orthopeed geweest.

Deze stoere jongen heeft al heel wat meegemaakt sinds hij in Nederland is aangekomen. Eerst moest hij wennen aan zijn foster gezin, hun huisdieren én het Nederlandse klimaat. Gelukkig is Bram een hele sociale hond die al snel z’n draai vond in het Nederlandse leven.

In Nederland hebben zij allereerst Bram’s heup geforceerd maar al snel bleek dat de kop van de heup dusdanig vergroeid was dat deze niet langer in de kom paste. Ondanks de financiële last is er besloten om hem te opereren. De orthopeed in Heerhugowaard gaf het namelijk een goede kans van slagen.

Inmiddels is Bram geopereerd en weer terug bij zijn lieve en zorgzame foster gezin. Er volgt nu een lang traject van herstel en revalidatie voor deze kanjer. Maar zoals gezegd, de vooruitzichten zijn goed dus we hopen met z’n allen dat hij snel weer pijnvrij mobiel is en een fantastische baas vindt!

Wilt u Bram helpen op zijn weg naar herstel? Alle donaties die binnen komen zijn erg welkom en zullen bijdragen aan zijn 4-potige-toekomst.  Dikke poot en lebber van Brammie 🐾

Donaties voor Bram zijn welkom:

Over Curaçao Animal Rights Foundation (CARF)

Curaçao Animal Rights Foundation, ook bekend als CARF, is de oudste no-kill rescue organisatie op het eiland. Sinds 2008 zijn de vrijwilligers van CARF bezig met het opvangen, verzorgen en herplaatsen van honden. De honden die door CARF worden opgevangen zijn veelal verwaarloosd, mishandeld of gedumpt. De stichting ontvangt geen overheidssubsidies en is dus geheel afhankelijk van de steun en donaties van particulieren en bedrijven. Zie carfcuracao.com voor meer informatie of vind ons op Facebook!