CARF zet zich met hart en ziel in voor de zwerfhonden op Curaçao. Wij vangen straathonden op, verzorgen ze, en socialiseren ze door ze in tijdelijke fostergezinnen te plaatsen. Honderden straathonden hebben dankzij onze inzet een familie en liefdevol huis gevonden. Een straathond uit Curaçao adopteren is niet alleen mogelijk op Curaçao, maar ook in het buitenland!
De huidige situatie op Curaçao is moeilijk. Door onwetendheid en onwil worden honden vaak verwaarloosd, mishandeld, achtergelaten of op gruwelijke wijze gedumpt.* Onze straathonden verdienen een beter leven!
​​

Adopteer Een Straathond uit Curaçao

Heb jij interesse om “een stukje Curaçao in huis te halen”? Wellicht door een straathondje een nieuw en zorgeloos bestaan te bieden? Dan horen wij graag van u. Wij weten precies welke eisen worden gesteld om een hond naar Europa (of Amerika, Canada, etc.) te mogen laten vliegen. Ook weten wij welke stappen genomen moeten worden om dit snel en zonder problemen te regelen. Wij kunnen jullie vanuit Curaçao tijdens alle stappen assisteren. Op deze manier kan jij jouw Curaçaose hondje naar keuze zo snel mogelijk thuis verwelkomen!

Voorafgaand bespreken wij uiteraard uw wensen; leeftijd, geslacht, grootte, etc. Op deze manier hopen wij een geschikt hondje voor u te vinden. Voor meer informatie over onze honden en het adoptieproces kunt u (geheel vrijblijvend!) contact opnemen met stichtingcarf@gmail.com.

* Wij realiseren ons dat enkel het overbrengen van honden naar het buitenland geen oplossing voor deze problematiek is. Daarom werkt CARF ook actief mee aan sterilisatie- en castratieprojecten op het eiland en worden alle CARFIES standaard gesteriliseerd/gecastreerd.

Donaties zijn van harte welkom!

Maduro & Curiel’s Bank: 21199501
Banco di Caribe: 301647 500 001 100 01
PayPal (zie Donate)
Voor onze Nederlands bankrekening, contact stichtingcarf@gmail.com

 

Straathond uit curacao vindt familie in Nederland

> CARFIE Dex (nieuwe naam: Churandy) komt aan op Schiphol en wordt daar opgehaald door zijn nieuwe familie. Churandy woont nu in Nederland.

> CARFIE Henry woont tegenwoordig in Duitsland. We hadden een vluchtbegeleider gevonden die met Henry vanuit Curaçao naar Amsterdam wilde vliegen. Henry werd vervolgens door zijn nieuwe familie opgewacht op Schiphol en meegenomen naar huis (Duitsland)! Klik hier voor Henry’s verhaal.
> Broertjes Dushi en Chopke (Manneke) werden gevonden op de lokale vuilnisbelt. Ze hebben op Curaçao bij een fostergezin kunnen aansterken. Ook hebben zij op hun eigen tempo kunnen wennen aan contact met mensen en andere honden. Zij zijn uiteindelijk naar België gevlogen met een vluchtbegeleider.
> Trinity en Fien werden in slechte conditie door vrijwilligers van CARF gered. Ze wonen tegenwoordig met hun ‘forever familie’ in Spanje waar ze genieten van het mooie leven.