We love hearing about our adopted dogs, especially the ones like Maxim. Maxim stole many hearts and brought so much joy into his adoptive family’s home. His adoption family sent us the following update.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Maxim. De meesten van jullie kennen mij nadat ik ben opgevangen door mijn CARF familie. In korte tijd bloeide ik van een verdrietige pup tot een zeer blij hondje.

Mijn CARF familie, Lisette en Dr. Claus hebben heel goed voor mij gezorgd. Telkens weer genoot ik van alle aandacht die ik ook van jullie, mijn Facebook vriendjes, kreeg. En toen was er een familie die verliefd op me werd en mij graag een warm nest bood. En deze heb ik inmiddels en ben ik zeer blij mee.

In het begin was het natuurlijk wennen, maar ohhh… wat ben ik blij. Ik heb een grote tuin om in te spelen met al mijn speeltjes, we gaan zwemmen in het weekend en ik ben inmiddels het zonnetje in huis. Ik heb hele lieve baasjes die mij ontzettend verwennen. Met mijn pootje gaat het ook erg goed, bijna helemaal genezen. 

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle liefde die ik van een ieder van jullie heb mogen ontvangen.

Wat ik jullie als laatste wil vragen: wees niet bang voor “ons”: straathondjes, verwaarloosde hondjes, etc. Wij zijn, en zullen er altijd voor onze baasjes zijn. En aan liefde zal het jullie niet ontbreken. Ik heb veel geluk gehad (en nog steeds heb ik deze), maar er zijn nog meer hondjes die net als ik dat stukje geluk verdienen. Help ze, adopteer ze, bied ze een warme nest. We all want to be happy… And we want you to be happy.

Een dushi avond van mij en tot snel.

Een dikke knuffel,

​Maxim.