Update Bram

Kan iemand een goed adoptieverhaal weerstaan? Het is bijna een jaar geleden, om precies te zijn op 18 juli 2019, dat wij Bram hebben opgevangen. Na een melding van een dierenliefhebber, hebben wij Bram gevonden en in veiligheid kunnen brengen. Hij had een opengebarste balzak die zwaar ontstoken was, zware karpattenziekte, een heup uit de kom én een hagel in zijn bil. Het leven voor Bram was tot die tijd een aaneenschakeling van nare ervaringen.

Bram’s leven was alles behalve makkelijk maar gelukkig is daar verandering in gekomen! Bram had na de eerste hulp en nazorg op Curaçao voor zijn balzak en ehrlichia specialistisch (orthopedisch) hulp nodig voor zijn heup. Gelukkig kon hij deze in Nederland krijgen. Wij hebben Bram naar Nederland laten vliegen, waar hulp voor hem klaar stond.

Onze lieve Bram is de operatie ondergaan en heeft vervolgens intensieve (hydro) therapie gekregen voor zijn revalidatie. Met de fantastische begeleiding van zijn betrokken verzorgers kunnen wij nu mededelen dat ons Brammetje inmiddels helemaal hersteld is. Hij gaat tegenwoordig pijnvrij voor het leven, en het beste nieuws… hij is inmiddels ook geadopteerd! Wij zijn zó ontzettend blij en trots. Dankzij de geweldige steun en donaties van onze supporters hebben wij Bram een nieuw leven kunnen geven. Nogmaals hartelijk dank voor iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Ook een hond uit Curaçao adopteren?

Wij hebben momenteel tientallen honden die klaar zijn voor adoptie, zowel op Curaçao als in Nederland. De honden die door ons van straat of uit erbarmelijke situaties worden gered ontvangen de beste zorg. Wanneer zij genoeg zijn aangesterkt en oud genoeg zijn, worden zij gechipt, gesteriliseerd en gevaccineerd. Ons Adoptie Team zoekt graag samen met u naar een geschikt maatje die past in uw gezin of levensstijl. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met carf.adoption@gmail.com.