CARFIE Of The Week: Bronco
Deze week staat Bronco in de spotlight. Wij hebben hem in juli van straat kunnen redden en sindsdien wordt hij door ons verzorgd. Hij is ongeveer 1.5 jaar oud en is op zoek naar zijn gouden mand.

Bronco is gevonden met een breuk in zijn hak en een levensbedreigende infectie. De eerste focus lag op de infectie, deze moest afnemen en daarna moest hij sterk worden voor een operatie. Gelukkig verliep dat voorspoedig en kon hij geopereerd worden.
Inmiddels is hij goed hersteld van zijn operatie en gebruikt hij zijn poot goed. Hij verblijft momenteel bij een foster die hem alle liefde en aandacht geeft. Zijn foster geeft aan dat Bronco het erg gezellig vindt met zijn fosterbroer en -zus en ook echt een mensenfan is. Hij houdt van aandacht, knuffelen en samen spelen.
Kortom, een lieve, gezellige CARFIE die graag een leuke baas zou willen hebben!

Bronco adopteren?

Neem voor meer info, foto’s en video’s (geheel vrijblijvend) contact met ons op via carf.adoption@gmail.com. Via de mail beantwoorden we alle vragen die je hebt. Wij bespreken ook jouw gezinssituatie en of Bronco daarin past. We vinden het namelijk erg belangrijk dat de behoeften van onze handen aansluiten op de wensen van hun nieuwe gezin. Er zal ook een contactmoment zijn met een van onze vrijwilligers. Zij kunnen jouw uitgebreid informeren over wat je kunt verwachten als je een CARFIE in huis neemt. Als het dan voor beide partijen helemaal goed voelt, maken we de adoptie definitief!

Kijk ook eens op onze Adoptie-pagina voor meer informatie over ons adoptie proces. Op onze Facebook pagina kan je meer info vinden over onze andere CARFIES, onze werkzaamheden en onze supporters.