Vito = CARFIE Of The Week
Vito is een 8.5 jaar oude hond. Wij hebben hem zo’n 7 jaar geleden uit een hele vervelende situatie gehaald. Met de nodige rust in een prikkelarme omgeving en veel positieve beloningen en associaties is hij gelukkig meer tot rust gekomen. De afgelopen jaren is hij opgebloeid tot een zeer trouwe hond die heerlijk speelt en meedraait in zijn roedel.

Ondanks dat hij nog altijd geen allemansvriend is en een ietwat schuw karakter heeft, is hij wel klaar voor een eigen huisje. Een fijn thuis voor Vito biedt hem rust, stabiliteit en wellicht een zelfverzekerd maatje waarvan hij kan leren. Kortom, een prachtige en gezonde hond die een lieve familie verdiend!

Vito adopteren?

Neem geheel vrijblijvend contact op met carf.adoption@gmail.com voor meer informatie over Vito en/of ons adoptie proces. Via de mail beantwoorden wij alle vragen die je hebt en bespreken we jouw gezinssituatie. Wij vinden het erg belangrijk dat Vito’s behoeften aansluiten op jouw/jullie wensen. Uiteraard sturen we zo veel mogelijk foto’s en filmpjes van Vito. Een van onze vrijwilligsters zal je uitgebreid informeren over wat je kunt verwachten als je een tweede kans-hondje in huis neemt, over wat je moet doen, maar zeker ook waar je beter even mee kunt wachten. Als het voor beide partijen helemaal goed voelt, maken we de adoptie definitief. Ook na de adoptie kun je altijd voor vragen bij ons terecht, want onder het motto “eens een CARFIE, altijd een CARFIE” blijven we altijd klaarstaan voor onze hondjes.
Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor onze andere CARFIES!
Vito