Toffey

Deze week staat Toffey in het zonnetje. Toffey is een reu van ruim 8.5 jaar oud. Hij is al 2,300 dagen bij CARF ― dat is meer dan zes jaar. En dat is natuurlijk veel te lang! Vandaar dat Toffey nu onze CARFIE Van De Week is. Wie weet vind hij eindelijk zijn ‘forever family.’

In zijn jongere jaren is Toffey mishandeld. Hij zat aan een hele korte ketting waardoor hij zijn hoofd niet eens op de grond kon leggen. Zo’n verleden geeft natuurlijk een deuk in je zelfvertrouwen. Bij ons gaat het nu goed, hij laat zich graag door de vrijwilligers aaien en is zeer sociaal naar andere honden. Bij zijn nieuwe baas zal hij mogelijk wel even tijd nodig hebben om te wennen en een vertrouwensband op te bouwen.

Maar zodra Toffey je eenmaal vertrouwd en de routine van het dagelijks leven doorheeft is hij een makkelijke en gezellige hond. Hij heeft overigens ook hele grappige gewoontes. Zo draagt hij zijn voerbak naar zijn eetplek en speelt hij graag met zijn waterbak om af te koelen. What else? Oh ja, hij vindt het heerlijk om geborsteld te worden.

Wie geeft deze schat nog een fijn thuis? Stuur een berichtje naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie over Toffey en/of ons adoptieproces.