Thatcher zoekt een op-afstand-baasje

CARFIE van de week is Thatcher. Deze knappe jongen is op zoek naar een op-afstand-baasje. Thatcher is zo’n 2 jaar geleden van straat gehaald, hij zwierf al een lange tijd rond in de wijk Jongbloed. Destijds was hij nog maar een jaar oud.

Wat Thatcher is zijn jonge leven allemaal heeft meegemaakt is onduidelijk, wel is duidelijk te merken dat hij moeite heeft met vertrouwen. Hij is nog niet klaar voor een eigen huisje omdat zijn zelfvertrouwen nog niet is wat het zou moeten zijn. Wij doen daarom hard ons best om zijn zelfvertrouwen te laten groeien. Dit proces kost tijd en veel geduld.

Ondertussen gaan de kosten voor voer, teken/vlooien preventie en onderdak gewoon door. Daarom zou het zo fijn zijn als hij een op-afstand-baasje kan vinden die hem zou willen steunen met een eenmalige of maandelijkse donatie.

Virtueel adopteren

Middels een virtuele adoptie kan jij het op-afstand-baasje van Thatcher worden. De kosten hiervoor zijn €50 per maand. Hiermee kunnen wij de kosten voor voer, medische zorg en een Heartgard tablet bekostigen. Heartgard helpt om vlooien, teken en hartworm te voorkomen. Je kunt een eenmalige donatie maken, dan ben je een maand lang het op-afstand-baasje van Thatcher, of een maandelijkse donatie! Je ontvangt van ons een (digitaal) certificaat met daarop jouw naam en de naam en foto van het hondje dat je virtueel hebt geadopteerd. Stuur een email naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie over onze virtuele adopties.