Kanela

Je weet wat ze zeggen, geduld is een schone zaak. Kanela wacht al meerdere jaren op iemand die haar wilt adopteren. Dus wij zetten haar nog maar een keer in de spotlights. Wie weet is er ergens een familie die haar graag een liefdevol thuis kan bieden?

Kanela is al vaker CARFIE Van De Week geweest, maar helaas heeft nog niemand zich voor haar gemeld. Wij weten niet zo goed waarom, want zij is een ontzettende lieve en aanhankelijke dame. Al onze vrijwilligers zijn gek op haar! Haar lieve karakter, sociale vaardigheden en bijzondere uiterlijk maken haar een bijzondere hond en een ideaal huisdier.

Ze is in het verleden waarschijnlijk overgoten met een bepaalde goedje wat haar vacht heeft aangepast. Gelukkig heeft ze daar geen last meer van. Ook heeft ze hier geen medicatie meer voor nodig. Kanela is een echte buitenhond, waaks (op de goede manier!) bij het hek. Ze zoekt een huisje waar ze lekker rustig haar dagen kan spenderen, niet teveel drukte om haar heen. Ze is gewend aan andere honden en geniet van hun aandacht.

Kanela adopteren?

Kanela is gesterilliseerd, gechipt en up-to-date met vaccinaties en maandelijkse preventies. Deze lieverd wil heel graag een familie voor haarzelf. Wil jij haar beter leren kennen of meer te weten komen over haar? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met ons team via carf.adoption@gmail.com.