Op zaterdag 23 april organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) een Meet & Greet aan de Beshiweg 1, achter Supermarkt Vreugdenhil in Dominguito. De Meet & Greet geeft niet alleen de gelegenheid om voormalige zwerfhonden te zien genieten en te adopteren maar biedt ook de mogelijkheid om meer te leren over het doel en de werkzaamheden van de stichting.
Geinteresseerden zijn welkom van 10 uur ‘s ochtends tot kwart voor 12 ‘s middags en kunnen gedurende dit evenement kennis maken met de honden die gereed zijn voor adoptie. Er zullen veel puppies, maar ook oudere honden van verschillende leeftijden, groottes en achtergronden aanwezig zijn.  Alle aanwezige honden zijn door een dierenarts reeds ingeënt, gechipt en gezond verklaard. De adoptie vergoeding bedraagd Naf. 150,- per hond.

Ook mensen die interesse hebben in de werkzaamheden van CARF of die een donatie willen langsbrengen in de vorm van geld of goederen zoals hondenvoer, handdoeken, keukenrollen en speeltjes, zullen warm worden ontvangen. Monetaire donaties worden gebruikt voor aankoop van voer en medicijnen, het betalen van de dierenkliniek, en de sterilisatie en castratie van de honden.

Sinds 2008 biedt stichting CARF opvang aan honden in nood, zwerfhonden, verwaarloosde en zieke honden. Het streven is de dieren actief te helpen aan een nieuw tehuis. CARF heeft inmiddels meer dan honderdvijftig honden onder hun hoede, maar draait nog altijd volledig op donaties en vrijwilligers.

“Middels deze Meet & Greet hopen wij weer een aantal gesocialiseerde honden in een goed gezin te kunnen plaatsen. We ontvangen dagelijks meldingen van mensen die straathonden hebben gezien die hulp nodig hebben. Eerder deze maand hebben we in één week elf nieuwe honden opgevangen. We zitten overvol en hebben ruimte nodig om hulpbehoevende honden op te kunnen blijven vangen.” zegt Christina Sieperda, vrijwilliger bij CARF.

Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina ‘CARF Curacao’ raadplegen, de website www.carfcuracao.com bezoeken, bellen naar 526-7986 of mailen naar stichtingcarf@gmail.com.