Ben jij op zoek naar een hond die een nieuwe kans verdient? Op zaterdag 11 februari organiseert Curacao Animal Rights Foundation (CARF) een Meet & Greet in Jan Sofat. Een evenement waarbij mensen die interesse hebben in een adoptiehond kunnen kennismaken met enkele CARFIES.
Alle honden die tijdens de Meet & Greet aanwezig zullen zijn, zijn reeds gesteriliseerd of gecastreerd, gechipt én geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De honden zijn onderzocht, behandeld en gezond verklaard door een erkend dierenarts. De adoptiekosten zijn Nafl. 150,- per hond, de castratie-/sterilisatiekosten zijn hierbij inbegrepen. De adoptiebijdrage komt volledig ten goede aan de verzorging van de honden.

Tussen 10:00 en 11:45 uur ‘s ochtends is men van harte welkom aan Jan Sofat #69. 
Klik hier meer informatie of contact stichtingcarf@gmail.com.

CARF’s werk wordt ondersteund door toegewijde vrijwilligers. Als jij interesse hebt om je tijd, energie en/of vaardigheden in te zetten om ons te helpen met het opbouwen van een betere toekomst voor de (straat)honden op Curacao , dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken!

* CARF is de oudste no-kill rescue organisatie van het eiland en heeft sinds de oprichting in 2008 al meer dan duizend verwaarloosde huisdieren en straathonden kunnen redden en herplaatsen. De organisatie is geheel afhankelijk van donaties en draait met hulp van vrijwilligers en fostergezinnen.