Op zondag 29 mei viert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) haar acht-jarig bestaan. De oudste no-kill stichting op Curaçao die straat- en verwaarloosde honden opvangt, verzorgt en herplaatst, werd in 2008 opgericht en heeft sindsdien al honderden gewonde, uitgehongerde en zieke honden gered.

In samenwerking met La Palmeraie Mini Resort organiseert de stichting CARF’s Birthday Breakfast Celebration; een evenement voor jong en oud met als doel het publiek te informeren over de werkzaamheden van CARF en op een leuke manier geld in te zamelen voor de stichting. CARF is geheel afhankelijk van donaties en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. De stichting heeft momenteel meer dan 150 honden onder haar zorg vallen.

Toegang tot ‘CARF’s Birthday Breakfast Celebration’ is Nafl. 15,- per persoon, dit is inclusief een Frans ontbijt bestaande uit croissants, vers afgebakken koeken, koffie/thee en sinaasappelsap. Het ontbijt wordt tussen 8:00 en 11:00 uur geserveerd op het buiten terras en onder de palapa van La Palmeraie, een prachtige setting waar het heerlijk vertoeven is. Kaarten zijn te koop bij THEA Gifts & More aan de Cas Coraweg 39A, PiDiS Pet Department Store aan de Dr. Maalweg, Scuba Lodge boutique hotel aan de Pietermaaiweg 104 en bij La Palmeraie Mini Resort aan de Kaya Orkidia 58 & 59 in Santa Catharina (alleen contante betalingen).

Naast het Franse ontbijt zal er ook een rommelmarkt plaatsvinden. Er zullen verschillende producten te koop worden aangeboden voor een klein bedrag, waaronder vele boeken, woondecoraties, Yankee Candles kaarsen, en schoonheidsproducten van The Naked Bee. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan CARF. Ook wordt er een tombola met fraaie prijzen gehouden.

Tijdens het evenement zullen vrijwilligers van CARF aanwezig zijn met enkele honden die klaar zijn voor adoptie. Bezoekers mogen de honden aaien en kunnen de vrijwilligers vragen stellen over zowel de honden als de werkzaamheden van CARF.

“CARF bestaat bijna acht jaar, een bijzondere mijlpaal waar we erg trots op zijn. Op 29 mei vieren wij deze feestelijke dag en wij willen dat graag samen doen met onze trouwe supporters, vrijwilligers, sponsors en alle overige vrienden van CARF.” zegt Lisette van der Heijden, zelf al jarenlang vrijwilliger bij CARF. “Uiteraard zijn ook mensen die minder of niet bekend zijn met CARF van harte welkom om deel te nemen aan het event. Wij kijken uit naar een gezellige ochtend met aan het einde van het evenement een mooie opbrengst zodat CARF haar werk kan voortzetten.”

Iedereen is van harte welkom op zondag 29 mei van 8.00 tot en met 11.00 uur bij La Palmeraie Mini Resort aan de Kaya Orkidia 58 & 59 te Santa Catharina.

Heeft u nog goede bruikbare spullen voor de rommelmarkt voor CARF? U kunt deze afgeven bij THEA Gifts & More aan de Cas Coraweg 39A. Ook mensen die een donatie willen langsbrengen in de vorm van geld of goederen zoals hondenvoer, handdoeken en speeltjes voor CARF, kunnen terecht bij THEA Gifts & More. Heeft u zelf geen vervoer, dan haalt CARF de spullen bij u op. Stuur een email naar stichtingcarf@gmail.com om een afspraak te maken.

Bezoek onze Facebook event page voor meer informatie.

Over Curaçao Animal Rights Foundation (CARF)
CARF is de oudste no-kill stichting op Curaçao die straat- en verwaarloosde honden opvangt, verzorgt en herplaatst. De stichting werd op 29 mei 2008 opgericht en heeft sindsdien al honderden gewonde, uitgehongerde en zieke honden gered. CARF is geheel afhankelijk van donaties en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. De stichting heeft momenteel meer dan 150 honden onder haar zorg vallen.

Over La Palmeraie Mini Resort
La Palmeraie is een comfortabel mini resort waar iedere gast van alle rust, privacy en een persoonlijke service kan genieten. Het is gelegen in het noordoosten van Curaçao in de wijk Santa Catharina. La Palmeraie beschikt over twee comfortabele kamers met eigen badkamer, een ruime bungalow en een zeer modern appartement. In de tuinen en rondom het grote two-level zwembad wordt u omgeven door een enorme hoeveelheid tropische palmen die ervoor zorgen dat het resort de echte Caribische sfeer uitstraalt.