Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) organiseert op zaterdag 27 januari een puppy adoptie evenement aan de Beshiweg 1 in Dominguito. Iedereen die overweegt een hond aan te schaffen is tussen 10 uur ‘s ochtends en kwart voor 12 ‘s middags van harte welkom om kennis te komen maken met de honden van CARF en de vrijwilligers die hen verzorgen.

“Wij hebben de afgelopen maanden veel puppy’s gered. Sommige waren overduidelijk gedumpt door hun baasjes, van andere puppy’s weten wij niet of zij ooit een baasje hebben gehad. Alle honden die zaterdag aanwezig zijn, zijn behandeld en gezond verklaard door een erkend dierenarts. De focus tijdens deze Meet & Greet ligt echt op onze puppy’s, wij hopen dat zoveel mogelijk van hen dit weekend een nieuw liefdevol thuis vinden. Ze verdienen het!” zegt Sylvia Minten, zelf al meerdere jaren vrijwilliger bij CARF.

Wie tijdens de Puppy Meet & Greet ‘verliefd’ wordt op een hond, kan tijdens het evenement om meer informatie vragen over de desbetreffende hond. Wanneer er interesse is om een specifieke hond te adopteren wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor een zogenaamde home check. Het team van CARF begeleidt de adoptie intensief zodat elke hond bij het juiste baasje terecht komt.

Ook dierenliefhebbers die geen hond kunnen of willen adopteren zijn zaterdag welkom. Zij kunnen met de puppy’s knuffelen, informatie vergaren over stichting CARF, zich aanmelden als vrijwilliger of een donatie langsbrengen. Naast monetaire donaties heeft CARF altijd behoefte aan hondenvoer van Purina ProPlan, fleece dekentjes, oude handdoeken en speeltjes voor de honden.

Voor meer info, zie www.facebook.com/carfcuracao. Emails kunnen gestuurd worden naar stichtingcarf@gmail.com.

Over Curaçao Animal Rights Foundation (CARF)
CARF is de oudste rescue organisatie op Curaçao die een no-kill beleid hanteert. De stichting heeft bijna tien jaar ervaring met het herplaatsen van honden en heeft de afgelopen jaren al meer dan duizend dieren kunnen redden. CARF ontvangt geen overheidssubsidie en is afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Op 29 mei 2018 zal CARF haar tienjarig jubileum vieren.