Woensdag, 27 januari 2016 – Op zaterdag, 30 januari organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) een Meet & Greet waar mensen kennis kunnen maken met puppies en jonge volwassen honden die beschikbaar zijn voor adoptie. Tussen 10:00 en 11:45 uur s’ochtends is men welkom aan de Beshiweg 1, achter Supermarkt Vreugdenhil in Dominguito.
De honden die aanwezig zullen zijn bij de Meet & Greet zijn behandeld en gezond verklaard door een erkende dierenarts. Ook zijn alle honden ingeënt en gechipt. De honden van zes maanden en ouder zijn gesteriliseerd of gecastreerd. De jongere puppies zullen alsnog gesteriliseerd/gecastreerd worden wanneer zij de leeftijd van zes maanden bereiken. De kosten hiervoor zijn reeds inbegrepen in de adoptieprijs van Naf. 150,- per hond.

Tijdens de Meet & Greet zullen medewerkers en vrijwilligers van CARF rondlopen die vragen over het adoptieproces kunnen beantwoorden. Ook kunnen zij informatie verschaffen over de verschillende persoonlijkheden en kenmerken van de aanwezige honden.

CARF hoopt middels deze Meet & Greet zoveel mogelijk honden aan een veilig en liefdevol huis te helpen om zo ruimte te maken voor andere zwerfhonden die hulp nodig hebben. Mensen die niet in de mogelijkheid zijn om een hond te adopteren zijn echter ook welkom. “Heeft u oude dekens die u kwijt wilt, stalen voerbakken, (blik)voer, speeltjes of andere dingen die wij goed kunnen gebruiken voor de verzorging van onze honden, dan kunt u die aanstaande zaterdag bij ons af komen geven. Ook mensen die vragen hebben over onze stichting of die meer willen weten over vrijwilligerswerk zullen hartelijk ontvangen worden. Wij zijn vanaf 10.00 uur s’ochtends aanwezig en hopen veel dierenvrienden te verwelkomen,” aldus een vaste vrijwilliger bij CARF.

Dit evenement is de tweede Meet & Greet die dit jaar door CARF Curaçao wordt georganiseerd. Stichting CARF werd in 2008 opgericht en draait volledig op donaties en vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina ‘CARF Curacao’ raadplegen, de website www.carfcuracao.com bezoeken, bellen naar 526-7986 of mailen naar stichtingcarf@gmail.com.

* Inhoud van dit persbericht mag gebruikt worden voor publicatie.