Op zaterdag 21 januari a.s. organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) haar eerste “Meet & Greet” van 2017. Tijdens deze Meet & Greet kunnen mensen kennismaken met verschillende voormalige straathonden die geadopteerd kunnen worden. De meeting zal plaatsvinden tussen 10.00 en 11.45 uur aan Kaya Semikok B3, een zijstaat van de Cas Coraweg.
Alle honden die tijdens deze meeting aanwezig zijn, zijn onderzocht en behandeld door een erkend dierenarts. Ook zijn alle honden gevaccineerd en gechipt. Honden van zes maanden en ouder zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd. De adoptiekosten zijn Nafl. 150,- per hond, de castratie-/sterilisatiekosten zijn hierbij inbegrepen. 

Tijdens de Meet & Greet zijn vrijwilligers van CARF aanwezig om vragen over de stichting en het adoptieproces te beantwoorden. Ook kunnen zij meer vertellen over de kenmerken en persoonlijkheden van de honden. Mensen die geen hond willen adopteren maar het interessant vinden om meer te weten te komen over stichting CARF – of een donatie willen langsbrengen – zijn van harte welkom.

CARF is de oudste no-kill rescue organisatie van Curaçao. De stichting heeft ruim acht jaar ervaring met het herplaatsen van honden en heeft de afgelopen jaren al meer dan duizend dieren kunnen redden.

“De meeste van onze honden zijn zwervend op straat aangetroffen of door de eigenaar afgestaan. Wij hebben ruim honderd honden onder onze hoede en wij doen onze uiterste best om een blijvend thuis voor hen te vinden,” zegt Sylvia Minten, vrijwilliger bij CARF. “Ons aanbod is zo gevarieerd dat er eigenlijk altijd wel een geschikt hondje tussen zit. Tijdens deze Meet & Greet kunnen mensen geheel vrijblijvend komen kijken of zij één van onze honden willen adopteren. Wij zijn vanaf 10 uur ‘s ochtends aanwezig en hopen veel dierenvrienden te mogen verwelkomen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichtingcarf@gmail.com of onze Facebook event pagina bezoeken.