Maandag, 21 maart 2016 – Op donderdag 24 maart organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) een Meet & Greet waar geinteresseerden kennis kunnen maken met verschillende geredde straathonden die geadopteerd kunnen worden.
CARF nodigt iedereen uit die overweegt een hond aan te schaffen. Ook mensen die interesse hebben in de werkzaamheden van CARF, of die een donatie willen langsbrengen in de vorm van geld of goederen zoals hondenvoer, handdoeken en speeltjes, zullen warm worden ontvangen.

De Meet & Greet zal plaatsvinden tussen 5:30 en 7:00 uur ‘s avonds aan de Beshiweg 1, achter Supermarkt Vreugdenhil in Dominguito. Er zullen honden van verschillende leeftijden, groottes en achtergronden aanwezig zijn. Alle aanwezige honden zijn door een dierenarts gezond verklaard. Ook zijn de honden ingeënt en gechipt. Het steriliseren/castreren is inbegrepen in de adoptie vergoeding van Naf. 150,- per hond.

“Middels deze Meet & Greet hopen wij zo veel mogelijk honden in een nieuw huis te kunnen plaatsen zodat er weer ruimte vrij komt voor andere hulpbehoevende straathonden.” zegt Christina Sieperda, vrijwilliger bij CARF. “Het is altijd fijn als onze honden en de personen die hen adopteren de tijd hebben om aan elkaar te wennen. Zo’n lang weekend is daar voor veel mensen ideaal voor. Door dit evenement net voor pasen te organiseren, hopen wij mensen de mogelijk te bieden om ruim de tijd te nemen voor het introduceren van hun adoptie hond in een nieuwe omgeving.”

Stichting CARF werd in 2008 opgericht en is de oudste ‘no-kill’ stichting op Curaçao. CARF heeft meer dan honderdveertig verwaarloosde en voormalige zwerfhonden onder hun hoede, maar draait nog altijd volledig op donaties en vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina ‘CARF Curacao’ raadplegen, de website www.carfcuracao.com bezoeken, bellen naar 526-7986 of mailen naar stichtingcarf@gmail.com.