Op zaterdag 24 juni a.s. organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) een puppy adoptie evenement. Tijdens dit event kunnen mensen kennismaken met de puppies die geadopteerd kunnen worden. Het evenement zal plaatsvinden tussen 10.00 en 11.45 uur in Jan Sofat 69.
Alle aanwezige puppies zijn onderzocht en gezond verklaard door een erkend dierenarts. Ook zijn alle honden gechipt en up-to-date met hun vaccinaties. De adoptiekosten zijn Nafl. 150,- per puppy. De kosten van de castratie/sterilisatie zijn hierbij inbegrepen. De puppies van zes maanden en ouder zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd. De puppies moeten minstens 8 weken oud zijn voordat zij geadopteerd mogen worden.
 
“Het loopt dit jaar de spuigaten uit met gevonden, gedumpte en afgestane dieren. Gelukkig verhuizen er de laatste maanden met enige regelmaat honden naar het buitenland want het aantal adopties op het eiland is te verwaarlozen. Ondanks onze opnamestop hebben wij de afgelopen maand toch ruim twintig puppies opgenomen die anders aan hun lot waren overgelaten. Wij ontvangen geen overheidssubsidies en om ons werk te kunnen blijven doen zijn wij volledig afhankelijk van de financiële steun van particulieren en organisaties die ons een warm hart toedragen. Tijdens ons adoptie evenement kunnen mensen geheel vrijblijvend komen kijken of zij één van onze puppies willen adopteren. Wij zijn vanaf 10 uur ‘s ochtends aanwezig en hopen veel dierenvrienden te mogen verwelkomen.” zegt Sylvia Minten, vrijwilliger bij CARF.
 
Ook dierenliefhebbers die geen hond willen adopteren zijn van harte welkom. Vrijwilligers van CARF zullen tijdens het Puppy Adoptie Event informatie delen over de stichting en de honden die zij opvangen. Ook worden er donaties aangenomen in de vorm van geld dan wel goederen. CARF kan momenteel puppyvoer gebruiken (ProPlan Puppy, te koop bij o.a. Claus Clinic aan de Anasaweg 7), nieuwe en gebruikte handdoeken, keukenrollen en schoonmaakmiddelen.

Voor meer informatie over de puppies of het adoptieproces kan men geheel vrijblijvend contact opnemen met stichtingcarf@gmail.com.

Over CARF
CARF is de oudste no-kill rescue organisatie van Curaçao. Sinds 2008 zetten de vrijwilligers van CARF zich in voor verwaarloosde honden en zwerfdieren. De stichting heeft de afgelopen jaren ruim duizend dieren kunnen redden en herplaatsen. De stichting vierde vorige maand haar 9-jarig bestaan.