Dinsdag, 16 februari 2016 – Op zaterdag 20 februari organiseert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) een Meet & Greet waar allerlei puppies bijeen worden gebracht die geadopteerd kunnen worden.
Mensen die overwegen een huisdier aan te schaffen zijn welkom om deel te nemen aan dit gratis evenement waar zij kennis kunnen maken met verschillende puppies en jonge honden die momenteel door CARF worden verzorgd. Ook mensen die interesse hebben in de werkzaamheden van CARF zullen warm worden ontvangen.

De Meet & Greet zal plaatsvinden tussen 10:00 en 11:45 s’ochtends aan de Beshiweg 1, achter Supermarkt Vreugdenhil in Dominguito. Er zullen jonge honden van verschillende leeftijden, groottes en achtergronden aanwezig zijn. Tijdens het evenement zullen vrijwilligers vragen over de verschillende honden beantwoorden en eventueel kunnen helpen met het maken van weloverwogen keuzes. De honden zijn allemaal gezond, ingeënt en gechipt en ook het steriliseren/castreren is inbegrepen in de adoptie vergoeding van Naf. 150,- per hond.

CARF heeft momenteel meer dan honderdveertig verwaarloosde en voormalige zwerfhonden onder hun hoede, maar draait nog altijd volledig op donaties en vrijwilligers. “De opvang adressen van CARF zijn al overvol maar wij ontvangen dagelijks bericht van mensen die ons om hulp vragen om verwaarloosde honden en zwerfhonden op te vangen. Door middel van deze Meet & Greet hopen wij zoveel mogelijk honden van een adoptiegezin te kunnen voorzien zodat er weer ruimte vrij gemaakt kan worden voor andere hulpbehoevende honden.” zegt Christina Sieperda, vrijwilliger bij CARF. “Er zitten zulke geweldige honden in de opvang. Hoe meer er geplaatst worden, hoe meer andere honden gered kunnen worden.”

Stichting CARF werd in 2008 opgericht en is de oudste ‘no-kill’ stichting op Curaçao. CARF draait volledig op donaties en vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina ‘CARF Curacao’ raadplegen, de website www.carfcuracao.com bezoeken, bellen naar 526-7986 of mailen naar stichtingcarf@gmail.com.

De pers is welkom om de CARF Puppy Meet & Greet op zaterdag 20 februari van 10.00-11.45 s’ochtends bij te wonen.