Op zaterdag 30 september viert Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) Werelddierendag middels een adoptie-evenement. Tijdens deze Meet & Greet kunnen mensen kennismaken met voormalige straathonden die geadopteerd kunnen worden. Werelddierendag wordt jaarlijks op 4 oktober gevierd maar wordt door CARF in het weekend voor Dierendag gevierd. Men is welkom tussen 10.00 en 11.45 uur ‘s ochtends aan Kaya Semikok B3, een zijstraat van de Cas Coraweg.
Alle aanwezige honden zijn onderzocht, behandeld en gezond verklaard door een erkend dierenarts. Ook zijn alle honden gevaccineerd en gechipt. Honden van zes maanden en ouder zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd. De adoptiekosten zijn Nafl. 150,- per hond, dit is inclusief de castratie-/sterilisatie kosten.

Tijdens de Meet & Greet zullen vrijwilligers van CARF aanwezig zijn om vragen over de stichting en het adoptieproces te beantwoorden. Ook kunnen zij meer vertellen over de persoonlijkheden van de honden. Ook mensen die geen hond willen adopteren maar meer te weten willen komen over CARF, of een donatie willen langsbrengen, zijn van harte welkom.

“Het adopteren van een hond is niet iets wat je zomaar even doet. Vanzelfsprekend wil je een hond die je aanspreekt en die het beste bij jou en je situatie past,” zegt Sylvia Minten, vrijwilligster bij CARF. “Tijdens dit adoptie-evenement kunnen mensen geheel vrijblijvend komen kijken of zij één van onze honden willen adopteren. Wij verzorgen ruim honderd honden dus er zit eigenlijk altijd wel een geschikt hondje tussen!”

CARF is de oudste no-kill rescue organisatie van Curaçao. Sinds de oprichting in 2008 heeft de stichting al meer dan duizend dieren kunnen opvangen, socialiseren en succesvol kunnen herplaatsen.

Voor meer informatie, kunt u onze Facebook event page raadplegen of een email sturen naar stichtingcarf@gmail.com.