Coffee Cups & Rescue Pups

Op zondag 8 december organiseert CARF een puppy adoptie evenement. Gasten zijn tussen 9:00 uur ‘s ochtends en 12:00 uur ‘s middags welkom op het strand van Dive City Curaçao in de wijk Pietermaai.

Coffee Cups & Rescue Pups

CARF organiseert vaker adoptie evenementen om het publiek een kans te geven kennis te maken met de adopteerbare honden en het adoptieproces van de stichting. ‘Coffee Cups & Rescue Pups’ wordt dit weekend voor de tweede keer georganiseerd door CARF en Dive City en is meer dan alleen een adoptie evenement. Bezoekers kunnen puppy’s knuffelen en honden adopteren maar kunnen ook genieten van een hapje en drankje op het strand. Daarnaast zijn er verschillende kraampjes waar honden producten en -services verkocht worden.

Naast CARF zullen er verschillende andere partijen aanwezig zijn bij Dive City, waaronder Claus Clinic, Get A Pet Boutique & Grooming, HAP Curaçao, I-Animal, Lexi’s Dog Grooming & Care en Tired Paws. Dive City is een hondvriendelijke locatie. Honden zijn, mits aangelijnd en sociaal, van harte welkom.

De opkomst tijdens de vorige ‘Coffee Cups & Rescue Pups’ in oktober was hoog, men was erg enthousiast en de sfeer was heel goed. Aanstaande zondag zullen er nog meer kraampjes zijn waar mensen o.a. hondenvoer en -speeltjes kunnen kopen. Ook kan men penningen laten graveren en handgemaakte hondenbedden kopen. Kinderen kunnen behalve de honden aaien een film kijken of een kleurplaat inkleuren.

Toegang tot het evenement is gratis. Er zal een donatie tafel zijn waar bezoekers goederen en geld kunnen doneren aan CARF. De stichting heeft altijd baat bij hondenvoer (ProPlan Purina), schoonmaakmiddelen en (gebruikte) handdoeken, lakens en linnen. Meer informatie is te vinden via onze Facebook event pagina.

Over Dive City Curaçao

Dive City Curaçao is onderdeel van boetiekhotel Scuba Lodge & Ocean Suites. Sinds januari 2017 schenkt Scuba Lodge voor iedere nacht dat een kamer gereserveerd is één dollar aan het goede doel. Deze dollar-a-night-donatie komt van Scuba Lodge. De keuze is aan de hotelgast of zij CARF of GreenKidz willen steunen met hun hotelverblijf.

Foto: Producciones Drones Flight.