Een Lot Voor Een Bot

Onze vrienden van ‘Een Lot Voor Een Bot’ organizeren op maandag 25 januari 2021 een digitale loterij waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Lootjes zijn al te koop vanaf €5,00 (incl. service kosten) en alle opbrengsten worden gedoneerd aan CARF. Met deze donatie zal o.a. voedsel en medicatie gekocht worden voor de honden die het dringend nodig hebben. Heb jij jouw loten al gekocht?

Wat is Een Lot Voor Een Bot?

‘Een Lot Voor Een Bot’ is opgericht door vijf studenten van de opleiding Creative Business aan De Hogeschool InHolland; Dilana, Janneke, Lisanne, Milou en Sophie. Middels een digitale loterij zamelen zij geld in voor CARF (Curaçao Animal Rights Foundation). Met de loterij zijn mooie prijzen te winnen. De winst van de loterij komt volledig ten goede aan de verzorging van de door CARF geredde honden op Curaçao!

Waar kan ik lootjes kopen?

Lootjes kunnen gekocht worden via https://eenlotvooreenbot.entranz.nl. Je koopt al een lootje vanaf €5,00 (incl. service kosten).

Wanneer zal de loterij plaatsvinden?

Het gaat hier om een online evenement. De loterij vindt plaats op 25 januari 2021 om 20:00 uur Nederlands tijd en is live te volgen via de Instagram en Facebook pages van ‘Een Lot Voor Een Bot’.

Welke prijzen zijn er zoal te winnen?

  • Een waardebon voor ‘Een Wijnproeverij aan huis’ van Wijnkoperij De Kasteelhoeve. Thuis genieten van heerlijke wijnen; zo kom je de lockdown wel door!
  • Een handgetekend kunstwerk van jouw hond (of ander huisdier) of landschap, gemaakt door Jessica Izelaar.
  • Het boek ‘Souvenirs’ van Ferry Zandvliet. Dit boek vertelt het verhaal van Ferry’s vreselijk ervaring tijdens de aanslag op het Parijse theater Bataclan en de jaren die daarop volgden.
  • Een kinderhoodie van Seabass Swimwear t.w.v. €65,-
  • Twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze bij een Pathé bioscoop.
  • €30,- shoptegoed bij ZeroTenCity. ZeroTenCity verkoopt onder andere hoodies, shirts en tracksuits.

Een Lot Voor Een Bot - ZeroTenCity Een Lot Voor Een Bot - Wijnproeverij Een Lot Voor Een Bot - Jessica Izelaar Een Lot Voor Een Bot - Pathe Een Lot Voor Een Bot - Ferry Zandvliet Een Lot Voor Een Bot - Seabass Swimwear

 

 

Image may contain: dog and outdoor, text that says "CARF"

Facebook permalink