Op vrijdag 20 januari organiseert Pelican Boat Trips een boottocht met de Pelican Express om geld in te zamelen voor de Curaçao Animal Rights Foundation (CARF). CARF is de oudste no-kill rescue organisatie van het eiland en heeft sinds de oprichting in 2008 al meer dan duizend dieren kunnen redden. De organisatie is geheel afhankelijk van donaties en draait met hulp van vrijwilligers en fostergezinnen.

Op vrijdag 20 januari om vijf uur ‘s middags zal de Pelican Express vertrekken vanuit de opstapplaats bij het Sea Aquarium. Gasten kunnen vervolgens genieten van een gezellige boottrip met prachtige uitzichten. Gedurende de boottrip is er een open bar met bier, wijn, water en soft drinks. Om half 8 ‘s avonds zal de Pelican Express weer aankomen bij de marina.

Kaarten kosten Nafl. 75,- per persoon inclusief drank en snacks. Het onlangs geopende Foodies, gelegen aan de Caracasbaaiweg, hoorde van het initiatief van Pelican Express en heeft aangeboden snacks te verzorgen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en de eerste kaarten zijn al verkocht. Kaarten zijn te reserveren door een email te sturen naar stichtingcarf@gmail.com.

“Wij hebben erg veel waardering voor alle vrijwilligers van CARF en bewondering voor het werk dat zij op het eiland verrichten. Wij hebben als team besloten dat wij graag iets doen om te helpen. Door middel van deze boottocht hopen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor CARF. Hoe meer tickets er verkocht worden, hoe meer geld wij kunnen doneren.” zegt Jaro van Hutten van Pelican Boat Trips enthousiast.

Sylvia Minten, vrijwilliger van CARF, reageert: “Het nieuwe jaar kent weer volop uitdagingen voor CARF. Ons doel is om zoveel mogelijk honden te helpen en van een fijn thuis te voorzien. Wij hebben momenteel meer dan honderd honden in onze zorg die wij voorzien van onderdak, voer, preventives en eventueel benodigde medicatie. Om dit mogelijk te maken, zijn donaties en initiatieven van bedrijven zoals Pelican Boat Trips ontzettend belangrijk, want alleen met deze steun kunnen we verwaarloosde honden een kans geven op een beter leven.”