Dier All In voucher

Aanstaande zondag is het Werelddierendag en dat is dé dag dat we de dieren eens goed in het zonnetje zetten. Speciaal voor al onze trouwe CARFIES en hun baasjes in Nederland hebben onze vrienden van Dier All In deze maand een speciale actie!

Alle CARF-baasjes ontvangen deze maand 50% voordeel op Hozies speelgoed. Deze speeltjes zijn gemaakt van brandweerslang en daardoor supersterk. Ze zijn dubbel gestikt, duurzaam, en blijven drijven op het water.

Dier All In heeft vestigingen in zowel Epe, Urk, Vollenhove en Steenwijk. Toon de voordeelvoucher bij de kassa en ontvang 50% korting op alle Hozies producten. Is dit niet bepaald om de hoek voor jou? Geen zorgen, de kortingsactie is ook geldig voor online shoppen! Je kunt hiervoor de kortingscode HOZIES gebruiken.*

Plus, wanneer jij jouw bestelling voor aanstaande zondag plaatst, dan wordt er gratis wat lekkers toegevoegd aan jouw pakketje!

* Geldig t/m zaterdag 31 oktober 2020, max. 1 per adres.

Over Dier All-In

Dier all-in is een dierenspeciaalzaak, die met recht kan schrijven ‘all-in’. Dier all-in heeft zeer deskundige medewerkers,velen hebben een opleiding gevolgd in de dierenbranche. Zelfs een hoog aantal hebben de opleiding tot paraveternair met succes afgerond. Dier all-in heeft naast deskundige medewerkers, een trimsalon, waar ment terecht kan voor hond en kat. Dier all-in mag ook terecht het predicaat speciaalzaak hebben, want naast de deskundigheid, is er een breed assortiment aan voeders en andere dierbenodigdheden voor vele huisdier groepen,van hond en kat tot aan de muis. Ook een uitgebreide aqauristieke afdeling is ondenkbaar in een speciaalzaak, naast koudwater en tropisch vissen zijn er zelfs twee vestigingen die zich op het zout water hebben gespecialiseerd. Als bijzonderheden is een aantal leuke activiteiten te melden zoals een felicitatie service voor honden en katten. U huisdier ontvangt met zijn of haar verjaardag een mooie verjaardagskaart. Hiermee kunt u een leuk pakket ophalen voor uw trouwe viervoeter. Ook leuke actie’s zoals schoonschip weken en kwispelwedstrijden horen bij Dier all-in.