“Hoe kan ik CARF helpen?”

Nog steeds worden er te weinig teefjes en reutjes steriel gemaakt, waardoor het aantal straat- en zwerfhonden op Curaçao alsmaar toeneemt. Niet alleen CARF, maar ook andere organisaties die honden opvangen, zitten inmiddels overvol. Toch ontvangen wij nog dagelijks vragen om hulp van boze, verdrietige en bezorgde dierenliefhebbers. Wilt u ons helpen de honden van Curaçao te helpen?
De situatie op het eiland is momenteel erg slecht en CARF kan alle hulp goed gebruiken! Er zijn verschillende manieren hoe u ons kunt helpen de dakloze, mishandelde en verwaarloosde honden van Curaçao te helpen.

[ For English, click here. ]

Jij Helpt CARF Door:

  • Hondenvoer te doneren.
  • Medicatie te doneren. Frontline, Heartgard, NexGard, en Bravecto worden veel gebruikt door CARF. Deze zijn te koop bij de meeste dierenwinkels en speciaalzaken.
  • Schoonmaak producten te doneren. Denk bijvoorbeeld aan (oude) handdoeken, keukenrollen, lakens, wasmiddel, chloor, etc.
  • Geld te doneren. Iedere bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd. U kunt uw donatie overmaken naar één van onze rekeningen: Maduro & Curiel’s Bank 21199501 of Banco di Caribe 301647 500 001 100 01. Via de PayPal link op onze website kan ook geld overgemaakt worden.
  • Vrijwilliger te worden. Steekt u graag uw handen uit de mouwen? Stuur een berichtje om eens bij ons langs te komen en om te kijken wat u voor onze CARFIES kunt betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het meehelpen de benches schoon te houden, de honden te voeren, klusjes in en rond het gebouw doen, of het uitlaten van één of meerdere honden.
  • Foster te worden. CARF is altijd op zoek naar mensen die thuis een CARFIE willen opvangen. Onze fosters krijgen begeleiding vanuit CARF. CARF staat dan ook garant voor alle kosten (denk aan voer, medicijnen en dierenartskosten). Ook etensbakken, speeltjes en dekentjes worden door CARF verzorgd.
  • Als u niet in de positie bent om geld, tijd of spullen te doneren, dan kunt u ons alsnog helpen. Simpelweg door onze updates op Facebook en Instagram te delen, helpt u ons onze boodschap over te brengen aan andere personen die mogelijk willen en kunnen doneren. Door te praten over de overbevolking aan zwerfhonden met vrienden, familie en collega’s, of door het bespreekbaar te maken in de kerk, school of sport vereniging, zou u iemand anders kunnen inspireren actie te ondernemen.

Neem Contact Met Ons op

Als u CARF kunt en wilt helpen, horen we graag van u! Stuur een email naar stichtingcarf@gmail.com of stuur ons een berichtje via onze Facebook pagina (Facebook.com/carfcuracao). We kunnen dan samen een datum en tijd afspreken om de donatie in ontvangst te nemen of op te komen halen. Alle hulp wordt gewaardeerd!