Virtueel adoptiehondje

Ideetje voor onder de kerstboom, of voor in de zak van Sinterklaas; een virtueel adoptiehondje! De hond in kwestie blijft op Curaçao, maar het adoptiecertificaat kan overal ter wereld cadeau gegeven worden!

Op zoek naar een cadeau voor een hondengek of dierenliefhebber die geen hond (meer) kan of wil adopteren? Geef dan een virtueel adoptiehondje cadeau! Zo maak je iemand een op-afstand-baasje van een hondje op Curaçao!

Wat is een Virtueel Adoptiehondje?

Een virtueel adoptiehondje is een hond die middels een ‘virtuele adoptie’ wordt geadopteerd door een ‘op-afstand-baasje’. De geadopteerde hond blijft bij ons wonen, maar het ‘op-afstand-baasje’ draagt bij in de kosten voor deze hond. Hieronder vallen de kosten voor het voer, vaccinaties, maandelijke preventie tegen teken/vlooien/hartwormen en eventuele dierenartstkosten.

Wat kost een Virtueel Adoptiehondje?

De kosten om een hond een maandlang virtueel te sponsoren/adopteren zijn €50,-. Middels een éénmalige bijdrage van €50,- maak je dus al iemand een Op-Afstand-Baasje. Uiteraard kan jij zelf het aantal maanden bepalen. Jouw bijdrage kan per maand (€50,-), per kwartaal (€150,-) of per jaar (€600,-) worden overgemaakt.

Wat krijg ik?

Je ontvangt van ons een digitaal adoptiecertificaat (in PDF en PNG formaat). Deze kan je vervolgens doorsturen of laten printen en inlijsten. Uiteraard mag je zelf kiezen welke CARFIE je virtueel wilt adopteren. Op het adoptiecertificaat komt de naam van de adoptant en de naam van het geadopteerde hondje te staan, een foto van de hond, de adoptie startdatum en hoelang de virtuele adoptie duurt. Bij een jaar-adoptie ontvangt de adoptant van ons ook updates en foto’s van de hond. We maken een melding van deze virtuele adoptie op onze Facebook-pagina en Instagram account.*

Hoe geef ik een virtueel adoptiehondje cadeau?

Neem even contact met ons op via carf.adoption@gmail.com en laat ons weten:

  1. Welk hondje jij virtueel zou willen adopteren,
  2. Wat de naam van het op-afstand-baasje is,
  3. Wat de door jou gewenste startdatum is (bijv. 5 december 2020, 25 december 2020, 1 januari 2021, etc.) en voor hoeveel maanden de virtuele adoptie is.
  4. Hoe jij wenst te betalen. Betalingen kunnen worden overgemaakt via onze Nederlandse bankrekening, Tikkie of PayPal. We hebben ook bankrekeningen op Curaçao, in Canada en in de U.S.

Dus, geen puppy onder de kerstboom… maar geef een hond op Curaçao een nieuwe start!

 

* Wil jij jouw virtuele adoptie liever anoniem houden? Dan maken wij hiervan geen melding op onze social media kanalen. Als je de naam van jouw bedrijf of (sport) club wilt laten vermelden, dan doen we dit met veel plezier. We kunnen zelfs een link naar jouw website toevoegen.

PS: Je wordt op de hoogte gebracht in het zeldzame geval dat uw dier sterft. Ook berichten wij jou in het prachtige geval dat jouw CARFIE wordt geadopteerd. De adoptant mag dan een ander CARFIE uitzoeken om te supporten. Donaties worden niet terugbetaald.