Deze week zetten wij een speciaal hondje in de spotlights! CARFIE Angie heeft een fijn plekje waar zij zichzelf kan zijn en het goed naar haar zin heeft. Gelukkig kan zij hier blijven en hoeft zij niet op zoek naar een familie die haar wilt adopteren. Wel heeft zij interesse in een baasje op afstand die haar financieel wil ondersteunen. Bent u dat?

Angie is een hele lieve, vriendelijke hond. Zij is in 2016 gevonden bij de Sint Jorisbaai en wordt sindsdien door ons verzorgd. De achtergrond van Angie is een beetje een vraagteken, we weten niet of zij ooit een baasje heeft gehad. Maar ze houdt ervan om met andere honden te zijn en ze is gek op mensen.

Dit is wat één van onze vrijwilligers over Angie heeft te vertellen: “Qua karakter is het echt een lieverd. Ze is gek op knuffels en kusjes en houdt van spelen. Ook bij haar controles aan de dierenarts is ze de ideale hond, ze gedraagt zich als een voorbeeldig patiënt. Ze geniet van autoritjes en leidt een rustig leven. Ze ligt graag in de schaduw alles gade te slaan.”

Angie zoekt Baasje op Afstand

Angie is één van onze zogenaamde ‘special needs CARFIES’. In combinatie met haar leeftijd (7.5 jaar) wordt het moeilijk haar te plaatsen. Angie zou daarom enorm geholpen zijn met een baasje op afstand dat haar financieel wil adopteren, om zo ook bij te dragen aan de kosten voor voedsel, medicatie en maandelijkse hartwormpreventie. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Het zou enorm helpen wanneer zij financieel wordt geadopteerd zodat in (een deel van) de kosten wordt voorzien om voor haar te zorgen! Wordt u Angie’s baasje op afstand?

Stuur een email naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie of doneer via één van onderstaande mogelijkheden onder vermelding van ‘CARF Angie’:

  • Maduro & Curiel’s Bank: 21199501. Address: Beshiweg #1 (SWIFT/BIC Code = MCBKCWCU)
  • Banco di Caribe: 301647 500 001 100 01. Address: Beshiweg #1 (SWIFT/BIC Code = BDCCCWCU)
  • Voor donaties vanuit Europa hebben wij een Nederlands account. Neem hiervoor contact op met stichtingcarf@gmail.com.