Harley

Deze week zijn we op zoek naar een baasje voor Harley. Harley is een leuke pup van ongeveer 5 maanden oud. Hij is een lieve en leergierige jonge hond met een hoog knuffelgehalte.

Harley werd gevonden in rioolbuis; angstig, alleen en zonder eten of vers water. Gelukkig is hij gevonden door lieve mensen en daarna goed verzorgd! Samen met zijn redders, bij wie hij sindsdien woont als foster hondje, helpen wij hard ons best gedaan om Harley gezond, gesocialiseerd en adoptie-klaar te maken!

Hij is nu ongeveer 5 maanden oud en prachtig om te zien! In zijn foster gezin wonen meerdere honden waar hij goed mee omgaat. Harley is zindelijk, eet en drinkt goed en loopt netjes aan de riem. Uitjes naar het hondenstrand vindt hij erg leuk. Zwemmen en lopen is erg belangrijk voor Harley, hij heeft namelijk zwakke heupjes. Deze moeten echt voldoende rechtlijnige beweging krijgen zodat ze sterker worden. Gelukkig is hij gek op zwemmen!

Harley vindt het fijn om aandacht te krijgen en houdt je goed in de gaten maar hij kan zichzelf ook prima vermaken door te spelen met speeltjes of palmbladeren uit de tuin. Kortom een super leuke pup die net wat extra aandacht nodig heeft!

Harley adopteren?

Ondanks dat Harley het goed naar zijn zin heeft bij zijn adoptie familie, is zijn grootste wens om een ‘forever home’ te vinden. Hij is gevaccineerd, ontwormd, gechipt, en up-to-date tegen vlooien en hartworm preventie. Stuur bij interesse een mailtje naar ons Adoptie Team via carf.adoption@gmail.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!