CARFIE Plumber

Onze CARFIE van deze week is Plumber. Hij is 17 weken geleden bij ons gekomen. Voor die tijd woonde hij bij een gezin die langere tijd ook een tweede  hond hadden. Deze is helaas overleden en dat is Plumber zwaar gevallen. Hij miste zijn maatje zo!

Plumber’s baasje heeft ons gevraagd of wij ons over Plumber wilden ontfermen. Plumbertje is gewend aan andere honden, aan mensen en ook aan kinderen. Hij liep bij zijn vorige baasjes altijd vrij in de tuin en is daarom niet gewend aan het lopen aan een riem. Dit kan echter wel getraind worden en uiteraard hebben onze vrijwilligers hier al een start mee gemaakt.

Plumber is een reu van 1 jaar en 9 maanden oud. Hij is gevaccineerd, heeft een microship en is gezond verklaard door onze dierenarts. Hij zou het liefst een forever huisje vinden waar zijn baasjes veel tijd voor hem hebben en/of waar hij een andere hond heeft om mee te spelen.

Wil jij Plumber adopteren?

Stuur dan een mailtje naar ons Adoptie Team via carf.adoption@gmail.com. Wij vertellen je graag meer over hem en zijn persoonlijkheid. We kunnen ook al jouw vragen over ons adoptie proces beantwoorden. Op onze Facebook pagina vind je altijd de laatste updates over onze geredde en adopteerbare honden.