Texie zoekt een baasje
Deze week is Texie de CARFIE Van De Week. Texie is een 7-jarige dame die als puppy is gevonden bij CTEX, Curaçao Technology Exchange N.V., het bouwterrein. Een bouwterrein is natuurlijk geen omgeving voor een hond en gelukkig heeft haar vinder CARF geïnformeerd. Texie is meer dan klaar om te bouwen aan haar toekomst, en dus zijn wij op zoek naar een lief baasje!

Zoals je misschien al had geraden heeft Texie haar naam te danken aan haar vindplaats. Ze is een zachtaardige hond die even de tijd nodig heeft voordat ze je vertrouwd. Ze is sociaal met andere honden en dringt zichzelf niet op. Ze vindt het niet leuk als je haar brokken probeert te stelen dus die verdedigt ze goed 😉
TexieTex verdient één op één aandacht en liefde en een fijn thuis voor de rest van haar leven. Ze is gechipt, gesteriliseerd, gezond verklaard door de dierenarts, en klaar voor een nieuw avontuur!

Adopteer Texie, of een andere hond uit Curaçao

Voor meer informatie over deze lieve CARFIE Van De Week, of één van onze andere adopteerbare honden kan contact worden opgenomen met carf.adoption@gmail.com. Volg je ons al op Facebook? Hier plaatsen we regelmatig foto’s en updates van onze honden en reddingsacties.