moederdag

Moederdag is dit jaar een tikkie anders met de huidige social distancing situatie waarin we met zijn allen zitten. Heb jij even geen inspiratie wat je dit jaar cadeau kan geven? Houdt jouw moeder/vrouw/vriendin/oma/tante/zus van honden? Adopteer dan een hond op afstand, ook wel virtuele adoptie genaamd. Middels een éénmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie steunt zij een door jouw virtueel geadopteerde hond. Jouw bijdrage wordt gebruikt voor eten, dagelijkse verzorging en dierenartskosten voor het door jouw gekozen hondje.

Wanneer je virtueel een hondje adopteert ontvang je een digitaal adoptiecertificaat. Deze kunnen we op naam zetten van de persoon wie jij wilt verrassen. Je kunt het adoptiecertificaat vervolgens via mail of Whatsapp delen, of je kunt deze (laten) printen en cadeau geven!

Traditioneel wordt Moederdag op de tweede zondag in mei gevierd. In 2020 is dat op zondag 10 mei. En ondanks dat de huidige pandemie je er mogelijk van weerhoudt om je moeder te bezoeken, hoeft dit je er niet van te weerhouden haar te verrassen met een speciaal cadeau! Je kunt natuurlijk ook je vriendin, grootmoeder, tante, broer of zus, vriend, collega of een andere persoon in je leven (man of vrouw) verrassen.

>> Een overzicht van onze (virtueel) adopteerbare honden vind je hier.

Virtuele adoptie van 1 maand

Donatie opties: Eénmalige betaling van €50.

Je draagt ​​een maand lang bij aan de voedselkosten en teken-, vlooien- en hartwormpreventie van de door jouw geadopteerde hond. Ook ontvang je een digitaal adoptiecertificaat. En je kunt kiezen uit een selectie van je favoriete CARFIES.

Wat is inbegrepen:

  • Gepersonaliseerd digitaal adoptie certificaat
  • Een speciale vermelding op alle sociale mediakanalen van CARF *

Virtuele adoptie van 1 jaar

Donatie opties: Twaalf (12) terugkerende betalingen van €50. Of een (1) totale betaling van € 600.

Met deze adoptie betaal jij het voedsel en zorg voor je favoriete CARFIE voor een volledig jaar! De adoptant ontvangt een gepersonaliseerd adoptiecertificaat en gedurende het jaar krijg je verschillende updates en foto’s. Je kunt kiezen uit een selectie van je favoriete CARFIES. Weet je niet zeker welk hondje je zou willen adopteren? Ga dan naar onze Honden Ter Adoptie-pagina of Facebook-pagina voor een overzicht van onze honden.

Wat is inbegrepen:

  • Gepersonaliseerd digitaal adoptie certificaat
  • Een speciale vermelding op alle sociale mediakanalen van CARF *
  • Jouw certificaat wordt op onze webpagina geplaatst
  • Gedurende het jaar ontvang je verschillende updates en foto’s van de door jouw geadopteerde CARFIE.

Meer informatie over Op-Afstand-Baasjes

Je kunt contact met ons opnemen via stichtingcarf@gmail.com of Facebook voor meer informatie.

Monetaire donaties kunnen worden gemaakt via PayPal of via de volgende accounts:

  • Maduro & Curiel’s Bank: 21199501, vermeld ‘virtuele adoptie + naam van uw CARFIE’
  • Banco di Caribe: 301647 500 001 100 01, vermeld ‘virtuele adoptie + naam van uw CARFIE’
  • Neem contact op met stichtingcarf@gmail.com voor onze Nederlandse, Amerikaanse of Canadese bankrekening.

* Uiteraard mag je aangeven of je met naam vermeld wilt worden of dat je liever anoniem blijft. Wij respecteren jouw beslissing. Als je de naam van jouw bedrijf wilt laten vermelden, dan doen we dit met veel plezier. We kunnen zelfs een link naar jouw website toevoegen. Deelname aan ons Virtuele Adoptie-programma kan op individuele basis of met een bedrijf, familie, vrienden of (sport) club.

 

PS: Je wordt op de hoogte gebracht in het zeldzame geval dat uw dier sterft. Ook berichten wij jou in het prachtige geval dat jouw CARFIE wordt geadopteerd in een liefdevol huis. Adoptieprogramma-donaties worden niet terugbetaald. Wel kan je in dit geval jouw virtuele adoptie doorzetten voor een andere CARFIE naar keuze.