CARFIE van de week Giorgio
Giorgio is een vrolijke reu van ongeveer 4,5 jaar oud. Hij wacht al meer dan twee jaar geduldig op een baasje, maar helaas… op de één of andere manier wordt hij nooit uitgekozen. Hij heeft al veel honden zien komen en gaan, maar telkens blijft hij achter. Waar het precies aan ligt weten wij niet, want Giorgio is heel lief, een mooie hond om te zien en een geweldige maatje!

Zodra hij in de auto mag dan weet hij gelijk dat hij lekker gaat wandelen in het bos. En dat doet Giorgio maar al te graag. Hij is tijdens het wandelen zelfverzekerd en heeft er geen enkel probleem mee om netjes aan de lijn te lopen. Hij neemt graag het voortouw wanneer er andere CARFIES mee zijn tijdens de wandeling.
Zoals we al schreven is Giorgio een prachtige hond om te zien; hij heeft een mooie lichtbruine vacht met een witte vlek op zijn borst. Giorgio is geen klein mannetje, hij staat mooi hoog op z’n poten en is groter dan de gemiddelde westpointer.  Hij is een vrolijke jongen die het verdiend om een fijn thuis te hebben bij een liefdevolle familie!

Wil jij Giorgio adopteren…?

Voor meer informatie over Giorgio of ons adoptie proces kan je contact opnemen met ons via carf.adoption@gmail.com, wij zullen zo snel mogelijk reageren!

…of wil jij Giorgio een hart onder de riem steken?

Als je niet in de mogelijkheid bent om Giorgio te adopteren, maar hem wel zou willen steunen middels een eenmalige donatie, dan kan dat! Via onze Tikkie-link kan je een bedrag naar keuze doneren (deze link is geldig t/m 3 mei 2020). Jouw donatie wordt dan gebruikt om deze maand Giorgio’s hondenbrokken, vaccinaties, en zijn maandelijkse NexGard (een kauwtablet ter preventie van vlooien en teken) te bekostigen. Geen enkele donatie is te klein, zelfs de kleinste beetjes helpen!
Giorgio zoekt een baasje  Giorgio zoekt een baasje