Op deze feestelijke dag waarop we de verjaardag van Koning Willem-Alexander vieren, zetten wij zijn (bijna) naamgenootje Willems in het zonnetje! Willems is een super leuk hondje van zo’n 7 maanden oud die klaar is om geadopteerd te worden.

In februari werd arme Willems aangereden op straat. Als een geluk bij ongeluk reed onze vaste dierenarts Pieter Claus achter de pick-up die Willems aanreed. Hij is uiteraard gestopt en heeft Willems meteen meegenomen naar de kliniek.
Willems bleek een bekkentrauma te hebben. Na een periode van rust, liefde en de juist zorg is hij er weer helemaal bovenop gekomen.
Willems houdt van spelen en knuffelen. Hij heeft de basiscommando’s ‘zit’ en ‘lig’ onder de knie en hij is zindelijk. Ondanks dat het een schat van een beestje is die geen vlieg kwaad doet, is Willems ook waaks. Het zou super zijn als Willems een baasje krijgt die al een hond heeft zodat hij gelijk een maatje heeft!
Wie heeft er een leuk plekje voor hem? Stuur een mailtje naar carf.adoption@gmail.com voor meer informatie over ons Willems en ons adoptie proces.