Bij wie mag Graziela komen wonen?

Deze week is Graziela de CARFIE Van De Week. Graziela is een mooie dame van zo’n drie jaar oud. Ze wordt inmiddels alweer twee jaar door ons verzorgd maar zij is helemaal klaar voor adoptie. Bij wie mag Graziela komen wonen?

Twee jaar geleden werd CARF gebeld met de melding dat deze jonge moederhond gedumpt was bij Malpais. Ze was zelf pas een jaar oud en had vier jonge pups met opgeblazen buikjes van de wormen. Zelf had zij haar heup uit de kom en een gebroken bekken.

Onze vrijwilligers hebben deze jonge moeder en haar vier meiden opgevangen en ervoor gezorgd dat iedereen gezond werd. Graziela is inmiddels alweer twee jaar bij CARF en het wordt tijd voor een eigen plekje.

Deze dame heeft al het nodige meegemaakt in haar leven en gaat graag naar een huis met weinig prikkels. Ze kan wat onzeker zijn dus een baas die hier samen met haar aan wil werken zou perfect zijn. Verder is het een schat van een hond die geniet van liefde en aandacht en een geweldig huisdier zal zijn voor het juiste baasje!

Meer leren over Graziela? Interesse in adoptie? Neem vrijblijvend contact op met ons team via carf.adoption@gmail.com of via Facebook.